Triomf solvent del Tona davant la Guineueta que l’acosta a Tercera RFEF
F. Amateur | 19/06/2021
El conjunt osonenc supera per 2 a 0 la Guineueta gràcies a una bona actuació col·lectiva en el partit d’anada del play-off d’ascens a Tercera RFEF.

Pas important de la UE Tona per jugar a Tercera RFEF la temporada 2021-2022. El bloc osonenc s’ha mostrat efectiu en la definició, i s’ha endut una treballada victòria per 2 a 0 contra l'EE Guineueta en el partit d’anada del play-off d’ascens a Tercera RFEF. La tornada es jugarà el proper cap de setmana al camp de la Guineueta.

El Tona ha sortit a buscar la victòria des del principi amb una pressió alta i combinant amb encert al centre del camp. Després de diverses aproximacions perilloses, els osonencs s’han avançat en el marcador al minut 38 gràcies a un gol d'Ot Bofill. Poc després, Nil Salarich ha fregat el 2 a 0 amb un tir que ha sortit lleugerament desviat.

A la represa, la Guineueta ha fet un pas endavant i ha disposat d’ocasions per empatar, però no ha estat encertada en els metres finals. En canvi, el Tona ha sentenciat el duel quan millor estava jugant el rival. Quan faltaven 10 minuts per al final, Nil Salarich, un dels jugadors més incisius de l'encontre, ha anotat el definitiu 2 a 0 que li dona al Tona una certa avantatge de cara al duel de tornada.