Triomf solvent de Catalunya Aleví masculí contra el País Basc per 15 a 0
FS Notícies | 05/04/2022
La Selecció Catalana Aleví masculí de futbol sala ha debutat als Campionats d’Espanya amb victòria per 15 a 0 davant el País Basc i demà es jugarà el pas a semifinals contra Andalusia.

15 - 0
PAÍS BASC
Marc de la Cruz, Joel Berdie, Victor Castro, Leo Cuartero, Pablo Borreda, Oscar Ibáñez, Alex Delcan, Nacho Melero, Hèctor Tapias, Biel Bustamante, Roger Gallego i Jorge Zaplana
PAÍS BASC
Elmanuel, Ibai, Sabat, Unas, Marcos, Danel, Ibai, Suban, Aiur, Equi, Iker i Alain

1-0 Biel Bustamante (1'); 2-0 Nacho Melero (1'); 3-0 Nacho Melero (2'); 4-0 Joel Berdie (4'); 5-0 Nacho Melero (6'); 6-0 Nacho Melero (7'); 7-0 Hèctor Tapias (9'); 8-0 Hèctor Tapias (12'); 9-0 Hèctor Tapias (14'); 10-0 Oscar Ibáñez (17'); 11-0 Nacho Melero (20'); 12-0 Victor Castro (22'); 13-0 Pablo Borreda (24'); 14-0 Ibai (pp) (26'); 15-0 Victor Castro (27')

Àrbitres principals: Javier Guzmán i Rios Moreno          Àrbitre assistent: Manuel Garcia

Gols, espectacle i bon ambient. La Selecció Catalana Aleví masculí de futbol sala ha debutat al Campionat d’Espanya amb victòria per 15 a 0 contra el País Basc i el col·loca líder de grup empatat a punts amb Andalusia. Un debut somiat pel combinat català que al descans ja guanyava 9 a 0 i que ha acabat de culminar a la segona part. Amb aquest triomf, el conjunt dirigit per Jordi Barrero es jugarà el bitllet per a les semifinals en un partit a cara o creu contra Andalusia, demà a les 12.00 hores en directe per fcf.tv.

Catalunya ha sortit decidida a pel partit sense donar cap opció a la selecció basca. A l’equador de la primera meitat, l’equip de Jordi Barrero ja guanyava per un contundent 6 a 0. A la mitja part s’arribava amb un inapel·lable 9 a 0 favorable a Catalunya, gràcies als quatre gols del capità Nacho Melero, els tres d’Hèctor Tapias i als gols de Joel Berdie i l’inaugural de Biel Bustamante.

A la segona part, Catalunya ha volgut mantenir el control absolut del joc, per no encaixar cap gol. A més, ha continuat amb l’efectivitat de cara a porteria i s’han estrenat com a golejadors, mitjançant grans jugades col·lectives, Oscar Ibáñez, Pablo Borreda i Victor Castro per partida doble. També ha marcat Nacho Melero el cinquè gol en el seu compte particular i el País Basc s’ha anotat un en pròpia porteria, Finalment Catalunya ha vençut en el debut per un contundent 15 a 0.

Tots els enllaços dels partits de Catalunya al Campionat d’Espanya de futbol sala es poden trobar AQUÍ.