Triomf solvent de Catalunya Aleví femenina de futbol sala davant l'Aragó
FS Notícies | 03/05/2023
La Selecció Catalana Aleví femenina de futbol sala ha debutat als Campionats d'Espanya amb victòria per 5 a 1 davant l'Aragó.
5 - 1
ARAGÓ
Mila Pou, Salma Villanueva, Lia Solé, Joana Requena, Bruna Pallarès, Jana Ruiz, Maria Gonfaus, Martina Rubert, Blanca García, Marta Jiménez, Aina Fernández i Iratxe Fernández
ARAGÓ
Maria Larriba, Leyre Sevilla, Sara Colas, Paola Casado, Vega Marin, Valeria Acosta, Yaima Segura, Naia Mendoza, Julia Cestero, Daniela Judez, Inass Essaidi i Andrea Herrero

1-0 Maria Gonfaus (9'); 2-0 Jana Ruiz (14'); 3-1 Aina Fernández (22'); 4-1 Maria Gonfaus (24'); 5-1 Joana Requena (24')

2-1 Vega Marín (21')
Àrbitres principals: Alejandro Fernández i Miguel Hervás   Àrbitre assistent: Juan Carlos Vivancos

Victòria i líders de Grup. La Selecció Catalana Aleví femenina de futbol sala ha debutat al Campionat d'Espanya amb una victòria per 5 a 1 davant l'Aragó. Un triomf solvent en què les jugadores dirigides per Laia Fernández han anat de menys a més i s'han sobreposat als nervis quan l'Aragó ha ajustat el marcador a la segona part. Amb aquesta victòria, les quadribarrades es col·loquen líders del Grup A amb els mateixos punts que Andalusia, que per la seva banda, ha guanyat 2 a 3 davant la Regió de Múrcia. Aquest dijous, a les 11.30 hores i en directe per la Televisió de l'FCF, Catalunya Aleví femenina jugarà el segon partit de la fase de grups contra la Regió de Múrcia.

Nervis a l'inici i gols abans del descans. El debut de Catalunya Aleví femenina ha estat amb nervis i imprecisions a l'inici del partit, provocant pèrdues de pilota i inseguretat a l'hora d'atac. Tot s'ha normalitzat quan, al minut 9, Maria Gonfaus ha obert la llauna del marcador. Han estat els millors moments de Catalunya que ho ha sabut materialitzar amb el 2 a 0 obra de Jana Ruiz just abans del descans.

A la represa, l'Aragó ha estat capaç d'escurçar diferències i han estat moments d'incertesa i de nervis altra vegada, esvaïts quan poc després, Aina Fernández ha marcat el 3 a 1. A partir d'aquest moment, les quadribarrades han tornat a recuperar el seu bon joc, amb confiança, seguretat i amb les idees clares fins a sentenciar el matx. Maria Gonfaus i Joana Requena han establert el definitiu 5 a 1 per donar els tres primers punts a Catalunya.

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.