Tres catalanes campiones del món amb la Selecció Espanyola sub 17 femenina
Clàudia Pina, Jana Fernández i Ainhoa Marín formen part del combinat espanyol que ha conquerit el Mundial d’Uruguai després de superar Mèxic per 2 a 1 a la final.
Sefutbol

La Selecció Espanyola sub 17 femenina ha fet història en conquerir el Mundial disputat a l'Uruguai després de tombar Mèxic per 2 a 1 en una emocionant final. Tres catalanes s’han proclamat campiones del món: Clàudia Pina, protagonista de la final amb un doblet, Jana Fernández, titular indiscutible, i Ainhoa Marín, que va haver de tornar abans d’hora a Catalunya per culpa d’una lesió. Cal destacar que Pina també s’ha endut dos guardons individuals, el de millor jugadora del Mundial i la Bota de Plata.

Sefutbol

Les jugadores dirigides per Toña Is han saltat a la gespa amb la intenció de dominar la final des de l’inici. Després de diverses arribades perilloses, al minut 16, Clàudia Pina ha inaugurat el marcador col·locant la pilota lluny de l’abast de la portera mexicana Jaidy Guitérrez. Deu minuts més tard, novament Pina ha ampliat diferències rematant al primer toc una centrada d’Eva Navarro. Tot seguit, Mèxic ha retallat distàncies en aprofitar una jugada embolicada després d’un servei de córner. A la segona part, Espanya ha continuat dominant l’encontre, creant ocasions de gol i aturant amb encert els atacs mexicans. Així ha estat com el combinat espanyol s’ha proclamat campió del món a l’Uruguai.