Treballat triomf de Catalunya davant d’un intens Gimnàstic Manresa
Seleccions | 18/12/2018
La Selecció Catalana sub 16 masculina ha derrotat 1 a 0 un rival combatiu en l’últim partit abans de disputar la primera fase del Campionat d’Espanya.
1 - 0
GIMNASTIC MANRESA, C.
Óscar Medina, David Navarro, Jorge Alastuey, Alejandro Balde, Valter Pereira, Erick Salguero, Edgar Climent, Óscar Tarensi, Albert Grau, Arnau Martínez i Gabriel Martínez. També han jugat: Alejandro Ramos, Leonardo Dos Reis, Txús Alba. Adrián Miranda, Roger Martínez, Ricard Artero i Daniel Cervera.
Héctor Hurtado, Nicolàs Olmedo, David Urban, Jon Lobo, Pau Casadesús, Otger Sastre, Carles Lorenzo, Xavier Pérez, Fredick, Yeray Vilajosana i Sabí Miguela. També han jugat: Dídac Iglesias, Marc Jurado, Bernat Casajuana, Pol Bernardet, Sergi Adarve, Jan Pellicer, Víctor Gual i Elian Prunes.
Gabriel Martínez (1-0, 18’).

Antonio Ramíez Plaza (àrbitre principal), i Joan Gorriz Muñoz i Arnau Pardo Such (àrbitres assistents).

La Selecció Catalana sub 16 masculina ha tombat el Gimnàstic Manresa per 1 a 0 en el darrer partit amistós abans de disputar la primera fase del Campionat d’Espanya. Els de Jaume Joan Rius han exhibit un gran nivell de joc davant d’un lluitador rival que ha intentat empatar fins al xiulet final. Un gol de Gabriel Martínez al minut 18 ha donat la victòria a un combinat català que ha disposat d’ocasions per aconseguir un resultat més ampli.

Valenta, atrevida i amb determinació. Així ha saltat la Selecció Catalana sub 16 masculina al Complex Municipal Olímpia de Sabadell per enfrontar-se al Gimnàstic Manresa, de Divisió d’Honor Cadet. El conjunt català ha dominat el joc a través de la possessió de la pilota i les combinacions constants. Després de diverses aproximacions perilloses, Catalunya s’ha avançat en el marcador al minut 18, quan Gabriel Martínez ha batut Héctor Hurtado amb un xut ras. Minuts més tard, Óscar Tarensi ha estat a punt de marcar el segon amb un tir que ha sortit fregant el travesser.

A la represa, el Gimnàstic Manresa ha modificat el seu plantejament, fent un pas endavant per intentar recuperar la pilota en camp contrari. Malgrat la intensa pressió del rival, la Catalana a ha trobat la manera de sortir jugant des del darrere. Fruit del bon joc dels de Jaume Joan Rius, Catalunya ha tingut el 2 a 0 en les botes de Daniel Cervera, però el seu tir l’ha refusat el porter rival amb una gran intervenció. Tot i que el Gimnàstic Manresa s’ha abocat a l’atac en el tram final per intentar empatar el duel, la Selecció ha sabut defensar amb solvència per certificar una victòria treballada. Així doncs, la sub 16 arriba al Campionat amb sensacions positives, desplegant un joc vistós i eficient.