Tramitació de llicències per la temporada 2020-2021
Notícies Generals | 03/08/2020
L’FCF detalla aspectes a tenir en compte en la tramitació de llicències, per a les competicions tant d’àmbit territorial com estatal.
Tramitació de llicències per la temporada 2020-2021

La Federació Catalana de Futbol, que obrirà aquest dimarts dia 4 d’agost el procediment d’inscripció de federats i federades per a la nova temporada 2020-2021, detalla a continuació els aspectes a tenir en compte en la tramitació de llicències, per a les competicions tant d’àmbit territorial com estatal:

Llicències de categoria estatal

 1. Inici termini presentació llicències: 4 d’agost.
 2. Finalització termini presentació de renovacions: 31 d’agost. (Art. 133.2 Reglament General RFEF)
 3. Altres qüestions reglamentàries a tenir en compte:
  • Renovació de llicències: “En qualsevol cas el club haurà de notificar individualment als futbolistes afectats per la seva decisió[...]”. (Art. 133.3 Reglament General RFEF).
  • A les categories de 2a “B” i 3a divisió es poden inscriure fins a 22 jugadors, amb un màxim de 16 jugadors majors de 23 anys. La resta de la plantilla haurà de ser sub-23. I a 2a “B” han de tenir un mínim de 10 llicències “P”. (Art.121.2 Reglament General RFEF).
  • A la categoria de 2a Divisió “B” de futbol sala s’han d’inscriure un mínim de4 jugadors sub-23. (Art. 121.3 Reglament General RFEF).
  • A la categoria de 3a Divisió de futbol sala s’han d’inscriure un mínim de 5 jugadors sub-23. (Art. 121.3 Reglament General RFEF).

Es recorda que els tècnics, delegats, auxiliars i assimilats han d’aportar el certificat negatiu del Registre Central de Delinqüents Sexuals o un model de declaració responsable en la que es manifesti expressament que aquests estan en possessió del referit certificat negatiu de delictes sexuals (que es pot descarregar al gestor de llicències), segons la Circular número 42, d’1 de maig de 2017, de la RFEF.

Llicències de categoria territorial
 1. Inici termini presentació llicències: 4 d’agost. (Art. 120.1 Reglament General FCF)
 2. Finalització termini presentació de renovacions: 30 de setembre. (Art. 137 Reglament General FCF).
 3. Altres qüestions reglamentàries a tenir en compte:
  • A la categoria de 1a Catalana i 2a Catalana s’han d’inscriure un mínim de 6 jugadors sub-23, el llistat dels quals s’haurà de notificar a la FCF prèviament a l’inici de la competició. (Art. 70.1 Reglament General FCF).
  • A la categoria de 3a Catalana i 4a Catalana s’han d’inscriure un mínim de 4 jugadors sub-23, el llistat dels quals s’haurà de notificar a la FCF prèviament a l’inici de la competició. (Art. 70.1 Reglament General FCF).
  • A les categories de futbol set es poden inscriure un màxim de 15 jugadors per equip, tret dels clubs pertanyents a poblacions menors de 10.000 habitants, que en poden inscriure fins a 18. (Art. 70.3 Reglament General FCF).

També a les categories territorials es demanarà als tècnics, delegats, auxiliars i assimilats el certificat negatiu del Registre Central de Delinqüents Sexuals o un model de declaració responsable en la que es manifesti expressament que aquests estan en possessió del referit certificat negatiu de delictes sexuals (que es pot descarregar al gestor de llicències).

Inscripció de jugadors estrangers (Art. 19 del Reglament sobre l'Estatut i la Transferència de Jugadors de la FIFA)

 1. Jugadors de categoria territorial

Trobareu tota la informació en l’enllaç següent: http://fcf.cat/estrangers.

Tota la documentació es presentarà telemàticament a través de la gestió de llicències online. La temporada 2020/2021, no es podrà tramitar la llicència d’un jugador  procedent de l’exterior que no estigui autoritzat.

 1. Jugadors de categoria nacional

Es requereix tota la documentació igual que la de jugadors de categoria territorial, i a més, el permís de residència del jugador i una carta demanant l’autorització per competir en categories de caràcter nacional, segons el cas. Tota la documentació es presentarà telemàticament a través de la gestió de llicències online i fins que no arribi la pertinent autorització de la RFEF, no es podrà tramitar la llicència federativa.

Compliment de les obligacions econòmiques

Per poder efectuar qualsevol tràmit relatiu a llicències, els clubs hauran d’estar al corrent de les seves obligacions econòmiques, d’acord amb els articles 11.2.d) i 11.3 dels Estatuts.

Podeu consultar el contingut complet de la circular AQUÍ.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.