Tornen els Campionats Nacionals de Seleccions Autonòmiques
Seleccions | 17/02/2022
Les Seleccions Catalanes Base tornaran a competir als Campionats d’Espanya de futbol després de l’aturada obligatòria a causa de la pandèmia sanitària.

La situació sanitària millora i això es nota en la represa de l’anomenada nova normalitat. Dins d’aquesta situació post Covid-19, s’estan organitzant, de nou, totes les competicions esportives. Una d’aquestes son els Campionats Nacionals de Seleccions Autonòmiques femenines i masculines de futbol.

Així doncs, la RFEF ha comunicat la celebració dels Campionats d’Espanya, però en un nou format, a causa del poc temps que resta fins a final de temporada. Tant en categoria masculina com femenina es disputarà una primera fase i, depenent dels resultats, es conclourà amb una Fase Final al mes de juny.

Les dates dels Campionats d’Espanya sub 15 i sub 17 femení, i sub 14 i 16 masculí son les següents:

DATA SELECCIÓ SEU
PRIMERA FASE
Del 31 de març al 3 d'abril 2022 Sub 15 i sub 17 femenines Pendent de confirmar
Del 28 d'abril a l'1 de maig 2022 Sub 14 i sub 16 masculines Pendent de confirmar
FASE FINAL
Del 2 al 8 de juny 2022 Sub 15 i sub 17 femenines Pendent de confirmar
Del 16 al 22 de juny 2022 Sub 14 i sub 16 masculines Pendent de confirmar

Resta pendent de confirmació la celebració dels Campionats Nacionals de Seleccions Autonòmiques Femenines i Masculines sub 12.

Últims Campionats disputats

Les Seleccions femenines van disputar l’últim partit oficial el 15 de febrer de 2020, corresponent a la segona fase del Campionat d’Espanya celebrat a Viator, Almeria. La sub 15 va obtenir el bitllet per a la semifinal de la competició, però la Fase Final no es va arribar a organitzar.

I les Seleccions masculines van jugar per darrera vegada el 7 de març de 2020, pocs dies abans de la proclamació de l’estat d’alarma. La segona fase del Campionat d’Espanya es va jugar a la localitat d’Estella, a Navarra. La sub 16 es va classificar per una semifinal que tampoc es va arribar a disputar.