Tècnica i tàctica específica a les Jornades de Perfeccionament de futbol sala
FS Notícies | 28/11/2022
Queden obertes les inscripcions per apuntar-se a la 2a edició de les Jornades de Perfeccionament de futbol sala per l’estiu, on podràs perfeccionar el teu futbol sala.
Tècnica i tàctica específica a les Jornades de Perfeccionament de futbol sala

Perfecciona el teu futbol sala. Per segona temporada consecutiva, l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF organitza les Jornades de Perfeccionament de futbol sala, de cara a l’estiu.

Les Jornades de Perfeccionament són una activitat pensada i enfocada en la millora del rendiment, on els jugadors i jugadores realitzaran diverses sessions d’entrenament diàries per tal de millorar aspectes tècnics i tàctics del futbol sala, sota la supervisió dels seleccionadors catalans de futbol sala.

Del 28 de juny al 2 de juliol de 2023 tindrà lloc la 2a edició de les Jornades de Perfeccionament de futbol sala, en el Centre de Tecnificació de Terres de l’Ebre, ubicat a Amposta.

Hi ha la possibilitat, segons les necessitats de cada jugador/a i/o porter/a, d’escollir diferents torns:

DATES II JORNADES DE TECNIFICACIÓ DE FS
TORN DIES
TORN 1 Del 28 al 30 de juny de 2023
TORN 2 Del 30 de juny al 2 de juliol de 2023
TORN 1+2 Del 28 de juny al 2 de juliol de 2023

A continuació es detallen les categories, per edats, que inclouen aquestes II Jornades de Perfeccionament de futbol sala:

CATEGORIES II JORNADES DE PERFECCIONAMENT DE FS
CATEGORIA ANY NAIXEMENT
Cadet masculí Anys 2007-2008
Infantil mixt Anys 2009-2012
Aleví mixt Anys 2011-2012

El preu de les II Jornades de Perfeccionament de futbol sala, segons el torn escollit, inclou l’estada en règim de pensió completa, assegurança d’accidents, equipació oficial de les jornades de perfeccionament i servei de bus.

PREUS II JORNADES DE PERFECCIONAMENT DE FS
TORN PREU
TORN 1 225€
TORN 2 225€
TORN 1+2 450€

Com a novetat d’enguany, i amb l’objectiu d’ajudar a les famílies, en aquesta nova edició el pagament es pot efectuar de forma parcial, és a dir, fraccionant-ho en 2 o 3 terminis, o bé, de forma total.

Les inscripcions ja estan obertes per apuntar-se a les II Jornades de Perfeccionament de futbol sala:

INSCRIPCIONS II JORNADES DE PERFECCIONAMENT DE FS
INSCRIPCIONS II JORNADES DE PERFECCIONAMENT DE FS AQUÍ

Continuant amb el mateix format que la temporada anterior, l’Àrea Esportiva ha organitzat, juntament amb el Campus de futbol sala, les Jornades de Perfeccionament de futbol sala durant les dates estiuenques. Una oferta formativa molt completa que permet aprofundir i perfeccionar el futbol sala una vegada finalitzada la competició de lliga.

ACTIVITATS ÀREA ESPORTIVA I DE SELECCIONS CATALANES
ACTIVITAT DATES SEU
III Campus de futbol sala Del 13 al 21 de juliol de 2023 Bellver de Cerdanya
II Jornades de Perfeccionament de futbol sala Del 28 de juny al 2 de juliol de 2023 Amposta

Per a qualsevol dubte o aclariment queda habilitat el correu electrònic campuslcfs@fcf.cat i el telèfon 620416018.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.