Tarragona vibra amb l’LCFS en directe
FS Notícies | 30/11/2019
La Televisió de l’FCF ha viscut al Pavelló Club Gimnàstic de Tarragona el novè capítol de la temporada amb el partit entre el Gimnàstic de Tarragona i el Tecnovit Alforja FS Groc, duel de la categoria Aleví de la Primera Divisió Catalana amb victòria visitant per 1 a 3.

La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe ha protagonitzat aquesta tarda el novè capítol de la temporada, continuant amb la iniciativa impulsada la temporada anterior de l’LCFS de la Federació Catalana de Futbol de retransmetre partits de la competició en streaming.

El Tecnovit Alforja FS Groc s’escapa al capdavant de la classificació. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Gimnàstic Club de Tarragona per viure en directe el Gimnàstic de TarragonaTecnovit Alforja FS Groc, duel corresponent a la vuitena jornada del Gr. 6 de Tarragona de l’Aleví Primera Divisió Catalana, amb victòria visitant per 1 a 3 que el col·loca més líder que mai, amb sis punts de diferència ja respecte els locals.

Per aquesta retransmissió de l’LCFS en directe, l’encarregat de posar veu a l’anàlisi tècnic ha estat el responsable i secretari tècnic de l’Àrea Esportiva i de Seleccions de la Lliga Catalana de Futbol Sala, Jordi Gay.

Gimnàstic de Tarragona – Tecnovit Alforja FS Groc | Aleví Primera Divisió Catalana – Jornada 8 (TGN Gr. 6)

Dos minuts decideixen el partit. L'enfrontament entre el Gimnàstic de Tarragona i el Tecnovit Alforja FS Groc ha començat molt igualat, amb ocasions pels dos conjunts i amb els porters com a protagonistes: Martí Hostalet, pels locals, i Quim Josa, pels visitants. Tot s’ha decidit en el tram final de la primera part, quan en només dos minuts, l’Alforja ha marcat dos gols per anar al descans amb avantatge de 0 a 2. Edgar Mañas, pitxitxi de la categoria amb 21 gols, ha obert la llauna després d’una gran acció col·lectiva i poc després, Pau Guinovart, ajudat per un defensa local, ha marcat el 0-2.

La segona part ha continuat amb el mateix guió que la primera. El Tecnovit Alforja FS Groc ha sortit decidit a sentenciar el partit i a la primera acció, Joan Jasans ha augmentat diferències col·locant el 0-3 al lluminós. Els dos conjunts han continuat lluitant, oferint una gran tarda de futbol sala i el Gimnàstic de Tarragona ha trobat recompensa amb la diana del capità Adriel Navarro, tot i que el marcador ja no s’ha mogut més amb el definitiu 1 a 3.

L’LCFS en directe tornarà dissabte 14 de desembre amb la desena entrega de la temporada.