Tarda espectacular de futbol sala a Martorell amb l’LCFS en directe
FS Notícies | 21/12/2019
La Televisió de l’FCF ha viscut al Pavelló Municipal de Martorell l’onzè capítol de la temporada amb el doble enfrontament entre el Sala 5 Martorell – Barça, del Cadet Divisió d’Honor amb victòria blaugrana per 1 a 7; i el Sala 5 Martorell – Hospitalet Bellsport, de 2a B, amb final d’infart i victòria local per 6 a 5.

L’LCFS en directe acomiada l’any amb una tarda espectacular de futbol sala. La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe ha protagonitzat aquesta tarda l’onzè capítol de la temporada, continuant amb la iniciativa impulsada la temporada anterior de l’LCFS de la Federació Catalana de Futbol de retransmetre partits de la competició en streaming.

La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal de Martorell per viure en directe dos partits: el Sala 5 Martorell – Barça, del Cadet Divisió d’Honor, i que ha acabat amb victòria blaugrana per 1 a 7; i el Sala 5 Martorell – Hospitalet Bellsport, de 2a B, amb un final d’infart amb bogeria inclosa que ha acabat amb victòria local per 6 a 5.

Per aquestes retransmissions de l’LCFS en directe, els encarregats de posar veu a l’anàlisi tècnic han estat el seleccionador català sub 16, Rubén González, i el seleccionador català absolut, Santi Gea.

Sala 5 Martorell – Barça | Cadet Divisió d’Honor – Jornada 12 (Gr. únic)

El Barça decideix el partit al tram final de la primera part. L'encontre ha començat amb ocasions pels dos equips: Marc Paterna ha enviat la pilota al pal només començar el matx i Sergi Yáñez ha respòs pels locals a la següent jugada. Les forces s’han anivellat, fins que Pol Cano ha obert la llauna del marcador amb un gran gol. Els locals han despertat amb aquesta diana, i han tingut els millors moments del partit a l’equador de la primera part, amb Victor Ramos com a home més perillós i autor de l’empat a 1. I quan millor estava el Sala 5 Martorell, el Barça ha sentenciat el partit. Ho ha fet en només dos minuts, quan Marc Paterna i Adrián Tapias han col·locat l’1 a 3 al marcador. Encara abans del descans, Roger Panadès ha marcat l’1 a 4 per acabar de descol·locar als locals.

Poca història a la segona part. Primera jugada i l’1 a 5 obra de Pol Cano. Els blaugrana han dominat el segon temps, amb ocasions i amb la possessió de la pilota. El Sala 5 Martorell ha disposat d’alguna ocasió per a poder escurçar diferències, però el Barça no s’ha posat nerviós i ja al tram final, Tapias, de penal, i Panadès, han establert el definitiu 1 a 7.

Sala 5 Martorell – Hospitalet Bellsport | 2a B Nacional – Jornada 15 (Gr. 3)

Primera part de tempteig on les defenses han superat als atacs. El primer temps del partit ha estat molt intens, amb un grandíssim nivell de futbol sala però on els porters han tingut poca feina. La balança l’ha decantat Oussama al minut 10 quan, després d’una gran acció individual, ha assistit a Pablo Robert per marcar l’1 a 0. I just abans del descans i en pròpia porteria, el Sala 5 Martorell ha augmentat diferències per arribar al descans amb 2 a 0.

Bogeria amb final d’infart. A la segona part l’Hospitalet Bellsport ha sortit amb una marxa més, jugant més ràpidament i pressionant més i millor que a la primera part. I en només sis minuts, ha aconseguit el més difícil: empatar. Ho ha fet gràcies a les dianes de ‘Chechi’ i de Roger Carbó. Un resultat que no han mantingut, ja que, a la següent jugada, Toni Sánchez ha marcat el 3 a 2. El partit ha entrat a una dinàmica de transicions ofensives i d’accions pels dos equips, i David Ruiz ho ha aprofitat per tornar a empatar el matx. Amb el 3 a 3 s’ha arribat al minut 36, quan altra vegada Toni, ha col·locat el 4 a 3. L’Hospitalet Bellsport ha sortit amb porter-jugador i a la primera acció, el Sala 5 Martorell ha recuperat pilota i ‘Malik’ ha establert el 5 a 3 al minut 38. Semblava tot decidit, però s’ha viscut un final espectacular. Els visitants han aconseguit empatar al darrer minut amb dianes d’Oriol Serrano i d’Ivan Gonfaus, i fins i tot han tingut alguna ocasió per remuntar. Però el premi s’ha quedat a casa quan Oussama, pràcticament en els darrers segons, ha establert el definitiu 6 a 5 fent embogir a l’afició que omplia les graderies del Pavelló Municipal de Martorell.

L’LCFS en directe acomiada l’any amb aquests partits i tornarà a la feina el dissabte 11 de gener de 2020.