Tarda d’amistosos a Martorell amb les Seleccions Catalanes de futbol sala
FS Notícies | 20/03/2022
Catalunya Aleví masculí i femení, i Infantil femení, han disputat l’últim partit amistós de la preparació abans de competir als Campionats d’Espanya.

Últim amistós abans de competir. El Pavelló Esportiu Can Cases de Martorell ha acollit tres enfrontaments que ha servit per posar punt final als partits amistosos de preparació dels Campionats d’Espanya de les Seleccions Catalanes Aleví masculí i femení, i l’Infantil femení. Una tarda que ha servit per provar diferents situacions de joc i acabar de perfilar i polir els últims detalls abans de marxar als Campionats d’Espanya.

CATALUNYA ALEVÍ MASCULÍ 2 – 1 COVISA MANRESA FS

Catalunya Aleví masculina ha obert el teló de la tarda d’amistosos davant el Covisa Manresa FS, de la Divisió d’Honor Infantil masculina, amb victòria per la catalana per 2 a 1. Un enfrontament que ha començat vistós, amb moltes ocasions i amb la quadribarrada precisa en atac, amb precisió a l’estratègia i contundència en defensa. A més, Roger Gallego ha marcat el primer després d’aprofitar una bona assistència de Nacho Melero, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa, i amb els dos equips ja començant amb cinc faltes, el Covisa Manresa FS ha errat un llançament de deu metres i després de dues pilotes al pal de Catalunya, d’Òscar Ibáñez i de Nacho Melero, Catalunya ha aprofitat un llançament de deu metres per col·locar el 2 a 0 a través d’Hèctor Tapias. Els del Bages han escurçat diferències al minut 25 per mitjà d’Oriol, però el marcador ja no s’ha mogut més.

Un cop finalitzat el partit, Catalunya Aleví masculí i el Covisa Manresa FS han provat diferents situacions de joc, per entrenar i practicar diferents marcadors i diferents situacions del joc.

CATALUNYA ALEVÍ FEMENÍ 3 - 1 AE PENYA ESPLUGUES

Catalunya Aleví femení de futbol sala s’ha enfrontat contra l’AE Penya Esplugues, de la Primera Divisió Aleví mixt, i han disputat un partit intens amb moltes ocasions de gol. Precisament, els d’Esplugues de Llobregat, han tingut les ocasions més clares a l’inici del partit, però a mesura que han passat els minuts les quadribarrades s’han trobat més còmodes. Amb aquest escenari, Désirée Bello ha obert la llauna del marcador i poc després, Nadia Marín ha marcat el 2 a 0 amb un autèntic golàs de fora l’àrea. I als darrers instants, després de provar un llançament de deu metres els dos equips, l’AE Penya Esplugues ha escurçat diferències.

A la represa, la Selecció Catalana Aleví femení s’ha sabut defensar amb intensitat i ha trobat solucions en atac, amb regats, u contra u i bones acciones col·lectives fent gaudir a l’espectador. Tot i això, cap equip ha aconseguit marcar fins que, en els darrers instants i per practicar, els dos equips ho han provat des dels 10 metres. L’AE Penya Esplugues ha fallat i Nadia Marin ha marcat el 3 a 1. A més, un cop finalitzat el partit, s’ha practicat una tanda de penals.CATALUNYA INFANTIL FEMENÍ 5 - 2 BELLSPORT L'HOSPITALET

Partit d’anada i tornada entre la Selecció Catalana Infantil femení i el juvenil femení del Bellsport, amb un joc molt directe, amb poca circulació de pilota i moltes arribades a porteria rival. L’empat a zero s’ha mantingut en el marcador fins que, a l’equador del primer temps i en poc més de dos minuts, han arribat els gols. Victoria Ramírez ha obert la llauna per la catalana però les visitants han empatat a la següent jugada. Malgrat això, el combinat català, dirigit per Jordi Barrero, ha aconseguit marxar al descans amb avantatge de 3 a 1 amb les dianes de Rut Salva i d’Anna García.

A l’inici de la represa, una assistència de portera a pivot s’ha convertit en el quart de la catalana. I és que Alazne Llaó ha assistit a Victoria Ramírez, que ha protegit la pilota de forma magistral, per batre la portera rival i marcar el quart. Catalunya ha seguit mantenint una forta pressió defensiva, amb molta intensitat a primera línia i en una recuperació, Rut ha marcat el cinquè. I encara amb deu minuts per a disputar, hi ha hagut un gol més per part del Bellsport per establir el definitiu 5 a 2. Al final del duel, s'ha practicat una tanda de penals entre els dos conjunts.

Les Seleccions Catalanes Base de futbol sala tornaran el diumenge, 27 de març de 2022, amb una nova sessió d’entrenament.