La selecció catalana sub 21 de futbol sala ha superat el primer partit internacional contra la selecció de Romania amb molt bona nota. Un contundent resultat final de 10 gols a 0 constata el bon estat de forma de la selecció.

" />
Superioritat catalana
FS Notícies | 15/11/2011

El Pavelló Municipal Miquel Poblet de Montcada i Reixac ha acollit el primer partit internacional de Catalunya de categories inferiors.

Diverses autoritats vinculades al món del futbol sala, així com més de dos cents assistents, han presenciat aquest partit on la selecció catalana ha comptat amb una convocatòria de luxe, amb jugadors que ja militen a la Divisió d’Honor.

Catalunya ha deixat el partit mig sentenciat en el primer temps on, al llarg dels 20 minuts, han atacat constantment mantenint un ritme de joc que feia trontollar a la defensa romanesa.

Fruit d’aquesta pressió constant, s’han produït un munt d’ocasions de gol de les quals cinc s’han acabat de materialitzar. Remarcar l’espectacular gol del capità, Adolfo Fernández, amb un xut per l’escaire dret de la porteria que ha suposat el segon gol.

A la segona part, els jugadors dirigits per Andreu Plaza han continuat amb el mateix ritme de joc, mostrant detalls de qualitat sobre la pista.

Una selecció catalana que no ha deixat d’atacar en cap moment i ha finalitzat el partit amb el resultat final de 10 gols a 0.

Demà, dimecres 16 de novembre, es disputarà el segon partit internacional a la localitat de Manresa, a partir de les 20 hores.

SELECCIÓ CATALANA: Isaac Fernández, Lluc Parera, Oriol Serrano, José Ruiz, David Vallès, Marc Marmol, Adolfo Fernández, Gerard Pussó, Raül Cenit, Pol Tolrà, Sergio Alfonso, Òscar Orrios i Eric Martel.

SELECCIÓ ROMANESA: Pop Alexandru, Jakab Tamas, Berecz Norbert, Papp Csongor, Bíró Attila, Niculae Mihai, Baciu Dragos Andrei, Kovács Szabolcs, Petcu Andrei, Tonita Toni Petrisor, László Attila i Mustea Darius Iulian.

GOLS:
Primera part: 1-0 Oriol Serrano (min. 4); 2-0 Adolfo Fernández (min.15); 3-0 Eric Martel (min.16); 4-0 Raül Cenit (min.18); 5-0 José Ruiz (min. 19).
Segona part: 6-0 Oriol Serrano (min.3); 7-0 Sergio Alfonso (min.11); 8-0 Gerard Pussó (min.13); 9-0 Oriol Serrano (min.17); 10-0 Eric Martel (min.19)