Superades les proves físiques de meitat de temporada dels àrbitres catalans de 1ª i 2ª RFEF
Notícies Generals | 27/02/2024
Els àrbitres i àrbitres assistents de Primera i Segona RFEF, han aprovat amb èxit el control físic de meitat de temporada.
Superades les proves físiques de meitat de temporada dels àrbitres catalans de 1ª i 2ª RFEF

La Ciudad de Futbol de Las Rozas a Madrid ha estat novament la seu de les proves físiques exigides pel Comitè Tècnic d’Àrbitres en les categories de Primera i Segona RFEF.

Per part del comitè català s’han presentat els cinc àrbitres de Primera RFEF, Albert Ávalos, Gerard Brull, Pol Gòdia, David López i Gonzalo Romero; juntament amb els cinc àrbitres assistents de Primera RFEF, Marc Bondia, Jordi Fullà, Oriol Jarit, Daniel Lucas i David Monge. En la categoria Segona RFEF han assistit els nou àrbitres catalans que formen part de la categoria: Xavi Alins, Pol Arenas, Sergi Carrero, Albert Català, Joan Masip, Salvador Morros, Marc Oltra, Marc Pujol i Jordi Serradelarca. Tots els àrbitres i àrbitres assistents han superat el control físic de meitat de temporada que s’ha celebrat en tres torn entre aquests dos últims caps de setmana.

A més a més, tots ells han participat en els coreesponents seminaris que han inclòs sessions tècniques d’anàlisis de la competició, així com de recerca en les diverses àrees de millora. A part del control físic també se’ls ha realitzat un control de pes i de composició corporal dins el seguiment del seu estat físic.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.