Sub12F- Bon test davant el FC Martinenc
Notícies Generals | 15/04/2016
La Selecció Catalana sub 12 femenina ha disputat un partit amistós davant el FC Martinenc al Centre Municipal de Futbol Paco Navarro, a Santa Perpètua de Mogoda.

La Selecció femenina dirigida per Vidal Paloma ha jugat l’últim partit de preparació de cara al Campionat Estatal, que es disputarà del 22 al 24 d’abril a Almeria. La setmana que ve es duran a terme vàries sessions d’entrenament. En aquest duel la Catalana ha guanyat el FC Martinenc per 4 gols a 2.

A Santa Perpètua de Mogoda s’han vist dues parts totalment oposades. En el primer temps, el Martinenc ha sortit a pressionar molt a dalt, però aquest factor no ha estat un problema per a la sub 12, que s’ha trobat bastant còmoda connectant amb les puntes. Les jugadores han trobat espais per darrere les extrems i la pivot per poder arribar amb facilitat a porteria. Als cinc minuts, Laura Lobo ha obert el marcador, però Clàudia Francès ha empatat al minut 19 (1-1).

En el segon temps de la primera part, dues bones accions col·lectives han provocat el 2-1 (21’) i 3-1 (25’), obra de Laura Mas Berenguer, que ha definit a la perfecció les dues vegades. Tot i que el partit no ha tingut un dominador clar, la Selecció ha jugat bé tant en l’aspecte ofensiu com defensiu.

La segona part no ha tingut res a veure amb la primera. El Martinenc s’ha replegat al seu camp i ha donat la pilota a la sub 12, la qual ha augmentat la possessió. Amb el sistema 3-3-1 i tancades al seu camp, les rivals han posat més dificultats a la Catalana per general perill. Tanmateix, les ocasions clares han vingut d’un xut llunyà, d’un pal de Meritxell Martín, i quan Esther Laborde ha aconseguit connectar per la banda amb Laura Lobo. Per la seva part, el Martinenc podria haver capgirat el marcador amb un parell de contraatacs que han tingut, però qui ha tancat el resultat ha estat, de nou, Laura Mas Berenguer, que ha fet pujar el 4-2 definitiu gràcies a una passada en profunditat (55’).

Per tancar el partit s’ha realitzat una tanda de penals. D’aquesta manera, la Selecció Catalana sub 12 femenina s’ha trobat amb una situació molt semblant a la que poden viure en el proper Campionat d’Espanya.