Sub 16F- Plàcid debut
Notícies Generals | 19/12/2015
La Selecció Catalana sub 16 femenina ha debutat a la primera fase del Campionat d’Espanya amb una còmoda victòria davant la Regió de Múrcia per 0 gols a 6.

Fitxa tècnica:

MÚRCIA, 0: Maria Segovia, Cristina Josefa Pérez, Cristina Martínez, Laura Sánchez, Marta Ponce, Ana Morales, Nuria Alburquereque, Laura Mazon (Luciana anchorena, 74’), Alba Martínez (Ángela Navarro, 64’), Cristina Andreo, Alicia Méndez (Amor Guiard, 71’).

CATALUNYA, 6: Maria Subies, Berta Pujades (Judit Viñas, 62’), Laia Aleixandri, Maria Molina, Anna Torrodà, Candela Andújar, Clàudia Pina (Ariadna Sánchez, 67’), Mariona Segalés (Laia Codina, 62’), Clàudia Daga, Anna Bernadí, Clàudia Monte.

Gols: Anna Torrodà (min. 38, 0-1); Clàudia Pina (min. 52, 0-2); Clàudia Daga (min. 55, 0-3); Laia Aleixandri (min. 58, 0-4); Candela Andújar (min. 60, 05); Ariadna Sánchez (min. 75, 0-6).

Àrbitres: Álvaro Rallo Estévez, Miguel, Carbonell Leal, Santiago Estévez Mora i Javier Torrejón Royo (4t àrbitre).

La primera fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Femenines no podia començar millor per la Selecció Catalana sub 16. El marcador final de 0 a 6 fa justícia al domini i al potencial que ha mostrat la Catalana. Tanmateix, la primera part ha estat molt igualada perquè els dos conjunts estaven molt ben posicionats al camp. Múrcia s’ha tancat bé al darrere i no ha deixat cap espai, de manera que a les jugadores de la sub 16 els hi ha costat trobar passades entre línies. Anna Bernadí i Clàudia Pina podrien haver obert el marcador si haguessin aprofitat un parell d’errors de la portera rival. Tot i aquesta igualtat, Catalunya ha posat el joc i les ocasions de gol, mentre que Múrcia no ha pogut xutar ni una vegada a porteria en tot el primer temps.

Gairebé a les acaballes de la primera part, Anna Torrodà ha obert la veda marcant el 0-1 amb un gran gol des de tres quarts de camp, deixant en no res l’estirada de la portera. Amb aquest ajustat resultat s’ha arribat al descans, però els espectadors que han presenciat el partit en directe des d’Almassora, han pogut gaudir d’una segona part totalment diferent i ben plàcida per Catalunya.

Una vegada s’ha obert la llauna, els gols de les catalanes han anat pujant al marcador. Al minut 52, Clàudia Pina ha marcat el segon de cap en una falta executada des de la banda esquerre per Candela Andújar (0-2). Amb els nervis inicials més controlats i una bona estratègia a pilota parada, Catalunya no ha tingut aturador. Tres minuts més tard, Pina ha tornat a ser protagonista quan ha trobat una passada entre la línia defensiva murciana per deixar a Clàudia Daga sola davant la portera. Daga no ha fallat en l’u contra u i ha marcat a plaer (0-3). El 0 a 4 ha arribat poc després quan Laia Aleixandri ha fet una gran rematada de volea des de l’interior de l’àrea per ampliar el compte golejador de la sub 16. Candela Andújar, al minut 60, ha fet la maneta en una jugada dins l’àrea on s’han produït diversos rebots fins que la pilota ha caigut a les seves botes i el seu xut creuat ha entrat pel pal llarg (0-5). Finalment, Ariadna Sánchez s’ha sumat a la festa golejadora quan s’ha col·lat entre la defensa murciana, ha encarat a la portera i ha tancat el partit (0-6).

Amb aquesta victòria, la sub 16 femenina aconsegueix tres punts molt importants en la primera fase del Campionat d’Espanya. Diumenge a les 10.00 hores serà el torn de la Selecció valenciana.