Sub 12F- Últim partit abans de disputar el Campionat d’Espanya
Notícies Generals | 20/04/2016
La Selecció Catalana sub 12 femenina ha jugat l’últim partit de preparació per al Campionat d’Espanya davant el CD Fontsanta-Fatjó, amb victòria de la catalana per 4 gols a 1.

A pocs dies per disputar el XV Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques sub 12 femenines F-8, la catalana ha jugat l’últim partit amistós davant el CD Fontsanta-Fatjó per acabar de preparar els propers duels d’aquesta competició.

La sub 12 ha obtingut una àmplia victòria per 4-1, demostrant la superioritat durant tot el partit. Exceptuant algun moment de descontrol, sobretot en el primer i l’últim quart, amb opcions per ambdós conjunts, la catalana ha pogut tenir el domini del joc i les ocasions més clares.

Tot just començar el partit, la Fontsanta ha inaugurat el marcador, però la rèplica de la sub 12 ha arribat de seguida amb el gol d’Ainhoa López, qui ha combinat molt bé amb Laura Lobo. En el segon quart s’ha ampliat la distància amb dos gols més. Una passada llarga de Martina Fernández li ha servit a Laura Mas Berenguer per marcar el 2-1. I el 3-1 ha arribat després d’una contra conduïda per Carola Fontan, que ha fet un xut llunyà refusat per la portera rival, i Júlia Bartel no ha desaprofitat l’ocasió.

En el tercer quart la Selecció també ha tingut més control del partit. Tot i que la Fontsanta ha aconseguit arribat un parell de vegades a l’àrea de la sub 12 fent transicions i creant alguna acció de perill, la portera Marina Mas ha resolt molt bé en totes les ocasions.

En l’últim quart, la Selecció Catalana ha sortit a per totes, com si comencés de zero i ha pressionat més. D’aquesta manera, al minut 9, una molt bona combinació entre Esther Laborde i Laura Mas Berenguer per la banda, amb una passada enrere de Mas, ha servit a Nerea Romero per tancar el resultat amb el 4-1, deixant molt bones sensacions per al campionat d’Almeria.