Solvent victòria de la sub 16 femenina davant el CF Igualada
La Selecció Catalana sub 16 femenina ha disputat un partit amistós davant el primer equip del CF Igualada (1-4) per preparar la segona fase del Campionat d’Espanya que es durà a terme a principis de febrer.

CF IGUALADA, 1: Sheila Artigas, Elena Alert, Esther Soler, Marta Cubí, Marta Ortiz, Laura Marcet, Núria Miquel, Judit Pablos, Marina Salanova, Anna Bernadí, Mariona Marçal. També han jugat: Júlia Tomàs, Esther Haro, Jana Marimón, Marta Bosch, Maria Cortina, Miriam Solias.

CATALUNYA, 4: Aina Pagespetit, Alba Fernández, Júlia Guerra, Ariadna Mingueza, Queralt Ping Estrada, Maria González, Viktoria Adrianova, Clara Carmona, Aroney González, Emma Martín, Paula Jiménez. També han jugat: Sarai Alfonso, Ariadna Márquez, Jordina Colomer, Mariona García, Clàudia Ruiz, Alba Caño, Andrea Gómez.

Gols: Paula Jiménez (0-1, 10’); Viktoria Adrianova (0-2, 33’); Paula Jiménez (0-3, 37’); Núria Miquel (1-3, 70’); Paula Jiménez (1-4, 74’).

Targetes grogues: No n’hi ha hagut.

Conjunt arbitral: Ester Erra Leiva (àrbitra principal), Iria Pujol Colell i Paula Bonay Bernad (àrbitres assistents).

La preparació que segueixen les seleccions femenines per afrontar amb garanties la segona fase del Campionat d’Espanya sub 16 ha tingut continuïtat al camp Municipal Les Comes. El combinat dirigit per Mireia Vera ha dut a terme un partit amistós davant el CF Igualada, equip de la Segona Divisió Nacional Femenina, i que ha finalitzat amb una plàcida victòria per 1 a 4. La Selecció ha dominat el duel de principi a fi, tenint la possessió de la pilota i no donant cap opció al rival. Ben aviat s’ha obert el marcador amb un cop de cap de Paula Jiménez en rebre una centrada des de la banda d’Alba Fernández. Poc després, Marta Cubí ha posat a prova a una segura Aina Pagespetit en rematar a boca de canó una falta lateral.

Fins al minut 33 la sub 16 no ha tornat a marcat, tot i que s’han vist força ocasions per ampliar el resultat. Una assistència de camp a camp d’Arianda Mingueza l’ha rebut Viktoria Adrianova entre la línia defensiva i ha marxat en velocitat. La jugadora només ha hagut de driblar a la portera igualadina per fer el 0-2. I a tres minuts per arribar al descans, Paula Jiménez ha marcat un golàs en xutar des de fora l’àrea.

Núria Miquel ha escurçat distàncies al tram final de l’enfrontament amb un xut ras gairebé sobre la portera catalana. Mentre que Maria Cortina ha estavellat la pilota al travesser en una falta a la frontal de l’àrea. Semblava que l’Igualada agafava forces amb aquestes dues accions, però Paula Jiménez ho ha desbaratat tot realitzant una bona jugada individual i marcant el seu hat-trick. Catalunya ha continuant tenint el control del partit i ha demostrat, una vegada més, la contundència i seguretat en defensa i l’efectivitat en atac.