Sessió formativa dels Comitès de Competició i Disciplina Esportiva
A la Sala de Juntes de l’FCF s'ha celebrat la primera sessió formativa per als membres dels òrgans jurisdiccionals federatius amb seu a Barcelona.
Sessió formativa dels Comitès de Competició i Disciplina Esportiva

Durant la reunió s’han exposat dos temes de gran interès per a la resolució dels diversos expedients. A la primera ponència s’han analitzat els diversos mitjans de prova que poden aportar totes aquelles persones que presentin reclamacions o recursos (proves documentals, videogràfiques, testificals i pericials, entre d'altres), així com els criteris per a la seva admissió i valoració. I en la segona ponència s’han plantejat qüestions rellevants sobre incidents de públic i com valorar-ne la seva gravetat.

Les ponències han estat presentades pel director de l'Àrea de Compliment Normatiu, Javier Latorre, en la qual estan integrats els diferents Comitès Jurisdiccionals de Competició i de Disciplina Esportiva; el president del Comitè d'Apel·lació, Ignasi Maeso; i la responsable del Departament de Competició de l’FCF, Marta Puiggarí.

A la sessió han assistit representants dels Comitès de Competició de Futbol i Futbol Sala, Comitè de Disciplina Arbitral, Comitè Jurisdiccional i Comitè d'Apel·lació, així com del Comitè Tècnic d'Àrbitres.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.