Catalunya es queda sense opcions de disputar la final
FS Notícies | 29/05/2015
En la semifinal del Campionat d'Espanya, una sòlida defensa murciana aconsegueix aturar el joc de Catalunya i no li permet remuntar un partit molt treballat que deixa a la selecció catalana sub 17 femenina fora de la gran final.

CATALUNYA 2 - 4 REGIÓ DE MÚRCIA

CATALUNYA: Mariona Solà Ripoll, Marta Luján Lucena, Marta Collado Saavedra, Stela Cantero Peñaranda, Paula Jiménez Roca, Cristina Vázquez Gómez, Marta De Los Riscos Alemany, Ruth Aurín Paulo, Anna Escribano Navarro, Meritxell Ribas Rodríguez, Júlia Vidal Moliné i Laia Jordán Fraile.

REGIÓ DE MÚRCIA: Claudia Martínez Gramaje, Patricia Ortega Medina, Rosa Velasco Ahijado, Ángela Gorriz Martínez, Cristina Velasco Ahijado, Teresa Salmerón Bermúdez, Marta SánchezGuirao, Alba Martínez Vélez, Andrea Marín García, Ainoa Férez Pomares, Cristina Hernández Moreno i Cristina Cotes Bellas.

GOLS: (1a part) 1 - 0 Anna Escribano (min.1), 1 - 1 Andrea (min.4), 1 - 2 Ángela (min.10), 1 - 3 Ainoha (min.15). (2a part) 1 - 4 Ángela (min. 1) i 2 - 4 Stela Cantero (min. 4).

CRÒNICA:  Una vegada superada la fase prèvia del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials, la selecció catalana sub 17 femenina de futbol sala afronta les semifinals del campionat amb la selecció de la Regió de Múrcia.

El partit no podia començar de millor manera per les catalanes quan, en el primer minut de joc, l'Anna ha obert el marcador. Però Múrcia no ha abaixat els braços i, tres minuts després, per mitjà d'un xut llunyà, ha aconseguit l'empat.

Catalunya intentava posar-se dins del partit, però quan intentava apropar-se a la porteria rival es topava amb la forta defensa murciana, fet que l'ha privat de realitzar el seu joc. D'aquesta manera Múrcia ha aprofitat per avançar-se en el marcador, primer en el minut 10 per mitjà de l'Ángela i, a continuació, en el minut 5, a través de l'Andrea, remuntant el partit i marxant, amb l'1 a 3 al descans.

El segon temps ha començat totalment diferent que el primer, ja que Múrcia ha aconseguit marcar el quart gol en la primera jugada de joc. Aquest cop dur per les catalanes feia més difícil el camí per aconseguir la victòria, però, tot i així, les jugadores dirigides per Víctor Delgado no han deixat de creure en la remuntada i, malgrat la diferència de tres gols, han continuat lluitant, fins que s'han vist recomensades amb el segon gol que pujava al marcador.

Aquest cop d'aire ha pujat la moral de Catalunya però les ocasions que anaven tenint no s'acabaven de materialitzar sempre, a causa de la sòlida defensa murciana.

D'aquesta manera els minuts han anat passant fins el xiulet final que ha sentenciat aquesta final amb el 2 a 4 final que deixa a Catalunya fora de la final del campionat.