Segona jornada de les Finals de la Copa Catalunya de FS
FS Notícies | 15/06/2014
Després de la jornada d'ahir, durant aquest matí es disputen les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala en categoria infantil, prebenjamí i cadet, a St. Feliu de Llobregat.

ACCIÓ SANT MARTÍ:
 Ivan Montiel, Juan Rumeu, Marc Puebla, Kevin Pozo, Jaume Gallemí, Guillem Pons, Marc Pozo, Pol Niño, Roger Taulé, Alejandro Bagan i Jaume Galimany.

FCBARCELONA: Santiago Sahuquillo, Khalid Bouzid, Mario Silva, Xavier Cols, Luís A. Garcia, Jordi Mayor, Andreas Eigenbauer, Eduard Lobera, Pau Boladeras, David Palma i Juan José Caro.

ÀRBITRES: Sr. Brian Torquemada i Sr. Raúl Crisóstomo.

GOLS: (1a part) 1 - 0 Jaume Galimany (min. 3), 1 - 1 Xavier Cols (min. 3), 1 - 2 Luís A. Garcia (min. 5), 1 - 3 Eduard Lobera (min. 10), 1 - 4 Luís A. Garcia (min. 11), 1 - 5 Mario Silva (min. 17), 2 - 5 Alejandro Bagan (min. 18). (2a part) 2 - 6 Jordi Mayor (min. 1), 2 - 7 Xavier Cols (min. 3), 2 - 8 Luís A. Garcia (min. 5), 2 - 9 Luís A. Garcia (min. 7), 2 - 10 Luís A.Garcia (min. 9), 2 - 11 Khalid Bouzid (min. 12), 2 - 12 Luís A. Garcia (min. 15), 3 - 12 Marc Puebla (min. 15), 3 - 13 Pau Boladeras (min. 16) i 3 - 14 Khalid Bouzid (min. 18).

CRÒNICA:
 La categoria cadet ha estat l'encarregada de tancar el darrer partit d'aquesta darrera jornada de les Finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2014. Els dos equips finalistes han estat Acció Sant Martí i FC Barcelona.

L'Acció Sant Martí ha sorprès al minut 3 de partit amb un gol de Jaume Galimany que ha avançat al seu equip en el marcador. Però, pocs segons després, Xavier Cols ha empatat el partit deixant clar que el FCBarcelona lluitaria per aquesta final. A partir d'aquí s'han anat succeint un munt d'ocasions i de gols, arribant amb el 2 a 5 al marcador al final del primer temps.

A la represa, el Barça ha continuat amb el seu joc i domini del partit, i ha acabat marcant un total de 14 gols, que ha estat un reflexe de la seva superioritat.

Amb aquest clar resultat el FC Barcelona s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya Cadet de Futbol Sala 2014.

FS LLIÇÀ D'AMUNT:
 Ibai Romero, Alberto Bodas, Marc Jiménez, Ivan Miguel, Pau Espín, Riki Fernández, Aaron Hervaz, Izan Vargas i Lucas González.

MONTCADA FS: Adrià Gómez, Raul Tribaldos, Ian Espinosa, Juan Raya, Pol Gordillo, Iker Perales, Sergi Paterna, Marc Bertran, Alex Ortuño, Aitor Santiago, Gerard Álvarez i Pau Ramos.

ÀRBITRES: Sra. Alba Gabaldón.

GOLS: (1a part) 0 - 1 Pau Ramos, 0 - 2 Ian Espinosa. (2a part) 1 - 2 Riki Fernández, 2 - 2 Pau Espin, 2 - 3 Ian Espinosa i 2 - 4 Pau Ramos.

CRÒNICA:
 El segona partit d'aquesta darrera jornada de les Finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2014 ha estat el partit dels més petits, els prebenjamins. El FS Lliçà d'Amunt i el Montcada FS han estat els dos equips finalistes que han disputat la gran final a les 13 hores.

Amb una fotografia grupal amb els dos equips participants s'ha donat el tret de sortida a aquesta final que, com la resta, pretén fomentar la formació dels jugadors de futbol sala.

En un partit molt igualat, el Montcada s'ha avançat al marcador amb dos gols que el Lliçà d'Amunt ha sabut remuntar. Tot i així, els del Montcada han aconseguit marcar dos gols més que els hi ha donat la victòria.

D'aquesta manera el Montcada FS s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya Prebenjami de Futbol Sala 2014.

FUTSAL MATARÓ: Marc Colomer, Mateu Bautista, Gerard Mas, Álvaro López, David Peña, Albert Martínez, Víctor Galera, Abel Rangel, Adrià Lara, Jordi Peralta, Marc Vinyals i Raul Bovvallo.

FC BARCELONA: Carlos Martínez, Bernat Povill, Joan Lobera, Adrià Sánchez, Alejandro Cerón, José Amaya, Ignasi Domènech, Bernat Trias, Daniel Cabello, Christian Rodríguez, Ismael Souibi i Marc R. Cavaller.

ÀRBITRES: Sr. Carlos Navas i Sr. Ana Carretas.

GOLS:
 (2a part) 1 - 0 Mateu Bautista (min.10), 2 - 0 David Peña (min. 17), 3 - 0 Jordi Peralta (min. 19) i 3 - 1 Bernat Povill (min. 19).

CRÒNICA: S'inicia avui la darrera jornada de les Finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2014 amb el partit en categoria infantil que enfronta al Futsal Mataró i al FC Barcelona.

Durant els primers vint minuts del partit, el FC Barcelona ha portat la iniciativa sense poder acabar de finalitzar. Per la seva banda, el Futsal Mataró ha plantejat una defensa molt ordenada i solvent amb sortides molt perilloses.

No ha estat fins a falta d'11 minuts pel final del partit quan s'ha trencat amb l'empat a 0 gràcies a un gol del Futsal Mataró fruit d'una contra. Malgrat que s'ha continuat amb la mateixa dinàmica que el primer temps, el Futsal Mataró ha aconseguti aixecar al públic del seient marcant dos gols més que els hi deixava la copa més aprop. En el darrer minut, el FCBarcelona, ha aconseguit marcar el gol d'honor.

Amb el 3 a 1 en el marcador, i després d'un partit vibrant, el Futsal Mataró s'ha proclamat campió de Catalunya Infantil de Futbol Sala 2014.

Totes les fotografies dels partits disponibles a les galeries d'imatges de la portada de Futbol Sala.