S'obren les inscripcions per al 7è Campus de Futbol Femení
Futbol Femení | 22/03/2019
Per setè any consecutiu, l'FCF organitza el Campus de Futbol Femení, dirigit a jugadores d'entre 8 i 16 anys que vulguin iniciar-se en el món del futbol o desitgin millorar aspectes tècnics.
S'obren les inscripcions per al 7è Campus de Futbol Femení

Les inscripcions per apuntar-se a la setena edició del Campus de Futbol Femení ja estan disponibles al web de la Federació Catalana de Futbol. Un any més, el Campus es durà a terme a la localitat de Rialp, ja que disposa d’unes fantàstiques instal·lacions tant esportives com lúdiques. Al Campus s’hi poden inscriure totes les noies d’entre 8 i 16 anys que vulguin iniciar-se en el món del futbol o completar la seva formació futbolística. Les activitats estaran supervisades per tècnics formats per l’Escola d’Entrenadors de l’FCF i pels seleccionadors femenins, els quals aplicaran la metodologia de treball que utilitzen a les Seleccions Catalanes.

Aquesta activitat, que s’emmarca dins del projecte #Orgullosa, és una mostra més de la clara aposta que es fa des de l’FCF per tal de potenciar el futbol femení. I la mostra més evident de l’èxit és que, any rere any, i ja en van set, el Campus de Futbol Femení s’ha consolidat dins del calendari federatiu per promoure i apropar el futbol a totes les noies del territori.

L’objectiu d’aquesta estada és aprendre i perfeccionar els fonaments bàsics del futbol, desenvolupar la tècnica i tàctica individual i col·lectiva, així com millorar la preparació cognitiva de les jugadores en base al treball en situacions de joc. Per aquest motiu, els tècnics faran especial èmfasi en treballar aspectes com ara el control, la passada, la centrada, el marcatge i desmarcatge, el xut, l’anticipació, la pressió, el regat, la cobertura, l’entrada, la conducció, el rebuig o l’ocupació dels espais.

Per tal d’acollir a jugadores d’arreu de Catalunya, l’FCF organitzarà un servei d’autobusos que realitzaran rutes amb diverses parades per tot el territori, permetent, així, que les futbolistes recorrin distàncies menors fins a l’autobús que les durà fins a Rialp. Les inscripcions ja estan obertes i es poden omplir fent clic AQUÍ.

DADES D’INTERÈS:

DATES:

  • 1r torn: del dilluns dia 1 de juliol al dissabte 6 de juliol. Camp de Futbol Municipal de Rialp (gespa natural).
  • 2n torn: del dilluns dia 8 de juliol al dissabte 13 de juliol. Camp de Futbol Municipal de Rialp (gespa natural).

ALLOTJAMENT: Hotel Condes Pallars, Rialp.

EDAT: Noies de 8 a 16 anys.

PLACES: Màxim 80 per torn.

INSCRIPCIONS: Fins al dia 17 de juny o exhauriment de places.

PREU: Variarà en funció de si és Règim Intern o Extern.

Règim intern:

Inscripcions abans de l’1 de juny: 375€ (un torn), o bé 670€ (dos torns).

Inscripcions després de l’1 de juny: 395€ (un torn), o bé 710€ (dos torns).

El preu inclou el desplaçament en autobús d’anada i tornada, l’estada en règim de pensió completa, l’assegurança d’accidents i la roba oficial del campus.

Si alguna jugadora s’inscriu als dos torns i vol enllaçar les dues setmanes de Campus quedant-se a Rialp les nits del 6 i del 7 de juliol de 2019, s’ha de posar en contacte amb la Federació al correu campus@fcf.cat.

Règim extern: 200€

El preu inclou participar en totes les activitats del Campus compreses entre les 9.45 i les 19.30 hores, el dinar, el berenar, l’assegurança d’accidents i la roba oficial.

Un cop efectuat el pagament del Campus, i en cas de no poder assistir-hi, s’aplicarà la següent política de devolucions:

            - 100% de l’import en cas de comunicar-ho fins al 31 de maig.

            - 50% de l’import en cas de comunicar-ho entre l’1 i el 25 de juny.

            - 20% de l’import en cas de comunicar-ho a partir del 26 de juny.

DESPLAÇAMENT D’AUTOBÚS*:

1r torn, Rialp: Sortida dilluns dia 1 de juliol a les 9:00 hores.

Autobús 1: Barcelona - Jorba - Rialp.

Autobús 2: Tarragona - Montblanc - Mollerussa - Rialp.

2n torn, Rialp: Sortida dilluns dia 8 de juliol a les 9:00 hores.

Autobús 1: Barcelona - Jorba - Rialp.

Autobús 2: Girona - Vic - Balaguer - Rialp

*Es requereix un mínim de 20 jugadores a cada autobús perquè s’ofereixi el servei.

Per a més informació, s’ha habilitat el correu electrònic campus@fcf.cat o bé es pot seguir el dia a dia en el web futbolfemení.com.

Podeu consultar el díptic del campus fent clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.