S’incorporen 211 nous àrbitres al CTA
Comitè Àrbitres | 05/10/2021
L'Àrea Tècnica del CTA de l’FCF ha organitzat el Curs de Nous Àrbitres i ja ha publicat els resultats finals amb la relació d' aprovats.
S’incorporen 211 nous àrbitres al CTA

Les 13 delegacions territorials que han impartit el curset també han celebrat les corresponents proves tècniques i físiques, aconseguint que un total de 199 nous àrbitres nois i 12 àrbitres noies s'incorporin a l'organització arbitral de l’FCF. A més, 9 aspirants que actualment estan lesionats resten pendents de realitzar el control físic, mentre que 101 no han superat el curs. Aquest mes d'octubre, coincidint amb les jornades inicials de les competicions de futbol base, seran també per a tots ells i elles les primeres actuacions en l'àmbit arbitral.

Després de la fase de preinscripció, les delegacions van realitzar una selecció de 321 participants en el curset, el qual s’ha desenvolupat segons estableix el Pla de Formació. Durant els mesos de maig a setembre s’han realitzat un total de 30 hores lectives, distribuïdes en classes teòriques, pràctiques i preparació física i, posteriorment, han hagut de superar els corresponents tests físics i tècnics.

La llista amb els resultats obtinguts pels aspirants es pot consultar fent clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.