S’amplia el termini per inscriure’s a la Copa Catalunya de futbol sala
FS Notícies | 19/10/2020
Fins el diumenge 25 d’octubre de 2020 tenen de temps els clubs de futbol sala per inscriure’s a participar a la Copa Catalunya de futbol sala 2020-2021, després d’allargar el termini.
S’amplia el termini per inscriure’s a la Copa Catalunya de futbol sala

Més temps per poder realitzar la inscripció. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, tenint en compte la incertesa que comporta la situació sanitària actual pels clubs, ha decidit donar més marge i ampliar el termini per inscriure’s a la Copa Catalunya de futbol sala 2020-2021.

Inicialment, el termini estava previst tancar-lo el diumenge 18 d’octubre però, amb la voluntat d’aconseguir facilitar les coses, ha allargat el termini fins la següent setmana, concretament, fins al diumenge 25 d’octubre.

COPA CATALUNYA DE FUTBOL SALA 2020-2021
INSCRIPCIONS OBERTES Fins el diumenge 25 d'octubre

A hores d’ara, estan comptabilitzades 680 inscripcions per participar en aquesta competició.

Així doncs, tots aquells clubs interessats en inscriure als seus equips a la Copa Catalunya de futbol sala ho poden fer a través de la intranet federativa del club, accedint a Clubs i equips > Gestió > Preinscripció en competició.

A continuació s’ha de clicar al botó ‘Preinscripció equip’, d’on s’obrirà una nova finestra i, posteriorment, s’ha de seleccionar l’equip a inscriure a la competició de la Copa Catalunya de futbol sala. Recordem que s’ha de fer una inscripció per cada equip.

No es permet la participació de més d'un equip d'un mateix club o filial en les competicions de Sènior masculí i Sènior femení

Els clubs podran inscriure tots els equips inscrits en la competició de Lliga de la mateixa categoria en base masculí i femení, siguin filials o dependents.

La Copa Catalunya de futbol sala disposa d’un espai específic dins la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, on es poden consultar els quadrants i els coeficients, per categories, així com la normativa i les tarifes arbitrals de la competició.

Els quadrants i els coeficients de cada categoria s’aniran publicant progressivament a mesura que es tanquin les inscripcions.

Es pot accedir a aquest apartat específic de la Copa Catalunya de futbol sala a través del bànner que hi ha a la portada de futbol sala del web federatiu, o bé, directament fent clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.