Reunió dels Comitès de Disciplina Esportiva de l’FCF
A la Sala de Juntes de la seu central de l’FCF s'ha celebrat una reunió en la qual han participat els diversos comitès i comissions federatives relacionats amb la disciplina esportiva.
Reunió dels Comitès de Disciplina Esportiva de l’FCF

El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha inaugurat la jornada agraint la tasca dels Comitès i ha reafirmat la línia establerta per la junta directiva a favor del joc net, l'ètica esportiva i la lluita contra les actituds violentes en els terrenys de joc. L’encarregat de moderar la trobada ha estat el director dels Comitès i de l'Àrea de Compliment Normatiu, Javier Latorre, on han participat els presidents i representants de tots els Comitès federatius. La jornada ha estat clausurada pel vicepresident de l’FCF Joan Josep Isern, que ha remarcat la bona gestió dels diferents comitès i la bona feina dels seus membres. Així mateix, ha informat als assistents sobre les últimes campanyes federatives en favor del joc net i contra la violència en el futbol. També ha assistit a la reunió el Secretari General de l'FCF, Oriol Camacho.

Durant la primera part de la jornada, els presidents dels diversos Comitès i Comissions han exposat el funcionament dels seus òrgans i han proposat possibles modificacions reglamentàries. Ha iniciat el torn d'intervencions el president del Comitè de Primera, Segona i Tercera Catalana, José María Texeira. Posteriorment ha exposat el president del Comitè de Quarta Catalana, Tomàs Paricio; el president del Comitè de Futbol Base i Femení, Josep Oller; el secretari del Comitè de Futbol Sala, Horaci Álvarez; el president del Comitè de Disciplina Arbitral, Cristian Zarroca; Xavier Moreno i Jaume Reverté del Comitè Tècnic d'Àrbitres; el president del Comitè Jurisdiccional, Marcel Gandia; i Francesc Bartoll i Miquel Novell de la Comissió d'Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència.

A la segona part de la jornada, els membres del Comitè d'Apel·lació, Esther Cánovas, Manuel Càceres, Anna Mayner, James McKinell i Marcel Vidal, han presentat diverses ponències comentant els criteris aplicats pel Tribunal Català de l'Esport en les seves últimes resolucions.

Aquesta jornada s'inclou en el programa iniciat en la temporada 2016-2017, amb l'objectiu d'uniformitzar criteris entre els diversos Comitès federatius i el desenvolupament d'accions formatives i informatives sobre disciplina esportiva per als seus membres.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.