Reunió dels Comitès de Competició i Disciplina Esportiva de la FCF
Notícies Generals | 24/02/2017
El dimecres 22 de febrer s’ha celebrat a la seu central de la Federació Catalana de Futbol la reunió dels Òrgans Jurisdiccionals de Competició i Disciplina Esportiva, a què han assistit més de 40 membres dels diferents Comitès Federatius.
Reunió dels Comitès de Competició i Disciplina Esportiva de la FCF

Els Òrgans Jurisdiccionals de Competició i Disciplina Esportiva de la FCF s'han reunit aquest dimecres 22 de febrer a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona. A la reunió hi han assistit més de 40 membres dels diferents Comitès Federatius.

El vicepresident de la FCF Joan Josep Isern va inaugurar la sessió destacant la importància que la Junta Directiva atorga a les tasques dutes a terme pels diversos Comitès pel bon funcionament de la competició. Es va presentar el nou organigrama federatiu i, en particular, l’Àrea de Compliment Normatiu, que depèn de la Secretaria General i que comprèn diverses subàrees (Comitès Jurisdiccionals de Competició, Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència, Mediació i Arbitratge, Revisió de Normatives, Observadors federatius i formació en aquestes matèries).

El director de l’Àrea de Compliment Normatiu, Javier Latorre, va explicar als assistents els múltiples projectes en aquesta àrea de treball, entre els quals s’inclou l’aprovació d’un Reglament de Funcionament Intern dels Comitès, formació en disciplina esportiva per a personal federatiu i per a membres dels Comitès, unificació de criteris en la imposició de sancions i la necessitat de derivar determinats conflictes a la mediació esportiva per tal que les parts amb interessos contraposats puguin trobar per elles mateixes la millor solució. En la seva intervenció, va destacar alhora la tasca fonamental que desenvolupen les Secretàries i Secretaris dels diversos Comitès, contribuint de manera notable al bon funcionament en la resolució dels expedients disciplinaris. Així mateix, va destacar que un 30% dels recursos que es presenten davant el Comitè d’Apel·lació són estimats, manifestant, d’aquesta manera, la total independència dels diversos Comitès.

El coordinador dels Comitès Jurisdiccionals i de Competició, Josep Maria Vallbona, va agrair la presencia de tots els membres dels diferents Comitès, i va posar especial èmfasi en la importància de la tasca desenvolupada fins ara, la professionalitat de totes les persones implicades en l’actuació i gestió d’aquest àmbit federatiu i el reconeixement de la Junta Directiva en aquesta tasca. Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.