Reunió de formació pels observadors federatius de futbol sala
FS Notícies | 20/11/2023
Per primera vegada, hi haurà observadors federatius de futbol sala que van rebre formació específica per com actuar i redactar els informes.
Reunió de formació pels observadors federatius de futbol sala

Observadors federatius. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala va celebrar, per primera vegada, una jornada formativa per als observadors federatius que col·laboren en diverses delegacions que té l’FCF arreu de Catalunya. La sessió es va desenvolupar a l’aula de formació de la seu central de l’FCF, a Barcelona, i va comptar amb la participació dels 12 observadors federatius de futbol sala. La formació va ser impartida pel director del CTA de l’FCF, Xavier Moreno, i el secretari de la Lliga Catalana de Futbol Sala, Alejandro Guerrero.

En la sessió, es van repassar les qüestions que han de tenir presents els observadors durant els partits, el Reglament Federatiu, així com la redacció dels corresponents informes, els quals són tramesos al Departament de Competició. En la formació, també van participar representants del cos de Mossos d’Esquadra adscrits a l’Oficina de l’Esport, el secretari de l’FCF, Oriol Camacho i van estar presents membres del Departament de Competició de futbol sala.

Els observadors federatius tenen com a objectiu vetllar pel compliment de la normativa general de la Federació Catalana de Futbol.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.