Resum i gols de la jornada 36 de Tercera Divisió (grup 5)
Notícies Generals | 01/05/2017
L’Olot s’apropa al títol després de remuntar el Vilafranca en un partit clau en la part alta de la taula classificatòria.

L’Olot acarona el títol del grup 5 de Tercera Divisió després d’imposar-se al Vilafranca per 3 a 2 en un partit que ha començat perdent. No obstant, ha reaccionat ràpidament per capgirar el marcador abans del descans. Amb aquesta victòria, els olotins consoliden el seu liderat i eixamplen a sis punts la diferència amb el Peralada, segon classificat. El conjunt gironí ha caigut derrotat al camp del Manlleu per 3 a 1 en un duel que han iniciat perdent ja al minut 3. El gran moment que viu el Terrassa l’ha permès escalar fins a la tercera posició gràcies al seu triomf per la mínima a Figueres (1-0), i a la derrota del Vilafranca al Municipal d’Olot (3-2).

A la part baixa de la classificació, el Manlleu agafa aire després de superar amb solvència el Vilafranca (3-1), un dels conjunts punters de la categoria. Un altre equip implicat en la lluita per eludir el descens, el Júpiter, també ha sumat els tres punts en vèncer el cuer, el Sabadell B, per 2 a 1. Al seu torn, la Jonquera ha obtingut una treballada victòria al camp de l’Ascó per 0 a 2 i, d’aquesta manera, aconsegueix allunyar-se de la zona perillosa de la classificació.