Resum i gols de la jornada 28 de Tercera Divisió (Grup 5)
L’Espanyol ‘B’ mostra la seva versió més letal en la segona part per superar 3 a 0 el Cerdanyola del Vallès.

El filial blanc-i-blau segueix intractable una jornada més. L’Espanyol ‘B’ ha aconseguit doblegar per 3 a 0 a un Cerdanyola del Vallès que ha plantat cara durant el primer temps. El segon classificat, l’Hospitalet, ha encarrilat aviat el seu enfrontament contra el Reus 'B' amb dos gols en els primers vint minuts (2 a 0). La tercera plaça segueix sent pel Prat tot i caure derrotat contra el Figueres amb un gol en el darrer sospir del matx (1 a 0). Tanca les posicions capdavanteres el Sant Andreu, que no ha pogut derrotar a un Palamós que encadena set jornades sense perdre i segueix en clara línia ascendent (1 a 1).

En la part baixa de la classificació, el Castelldefels s’allunya de les posicions perilloses després de guanyar l’Horta per 0 a 1. Un altre equip que respira més alleugerat aquesta jornada és el Granollers, que ha aconseguit tres punts crucials davant el Vilafranca (1 a 0) en la seva lluita per eludir el descens. Per la seva part, el penúltim classificat, el Gavà, ha caigut derrotat per 2 a 1 al camp del Santfiluenc. El cuer del grup, el Vilassar de Mar, ha esgarrapat un treballat punt contra l’Ascó en un partit obert amb molts gols (4 a 4).