Resum i gols de la jornada 28 de Segona Divisió ‘B’ (Grup 3)
El Badalona supera amb autoritat l’Atlètic Balears per 3 a 0 i segueix escalant posicions en la classificació.

El Badalona viu un moment molt dolç després d’imposar-se per 3 a 0 a l’Atlètic Balears. El conjunt badaloní, que encadena sis jornades sense encaixar un gol, ja es troba setè en la taula. Per la seva part, el Cornellà, quart classificat, ha esgarrapat un punt contra el València Mestalla (3 a 3) en un partit emocionant sense un dominador clar. A només un punt de distància se situa el Lleida Esportiu, que aquesta jornada ha doblegat per 1 a 0 l’Alcoià en un encontre disputat. Un altre equip català que ha aconseguit el triomf ha estat l’Olot, que ha tombat l’Ontinyent per 2 a 0 amb dues dianes en l’últim quart hora de joc. El Peralada també ha guanyat amb solvència l’Hèrcules per 2 a 0 i suma la quarta victòria consecutiva com a local. Al seu torn, el Sabadell no ha pogut passar de l’empat sense gols davant d’un Atlético Saguntino que ha defensat amb encert i contundència. Per contra, el Llagostera ha caigut derrotat per 2 a 0 en el seu desplaçament a Elx.