Resum i gols de la jornada 19 de 1a Catalana (grup 1 i 2)
F. Amateur | 01/02/2016
Les posicions capdavanteres i últimes dels grups de Primera Catalana estan molt igualades, amb diversos equips empatats a punts.

Grup 1 – El Vilassar de Mar continua líder, però amb només un punt de marge.

El Vilassar de Mar, amb 34 punts, manté el liderat tot i empatar a 0 al seu camp davant el Mollet. En canvi, el Manresa, segon; La Jonquera, tercer; i Tona, quart, han guanyat els seus partits, sumant tots tres 33 punts i posant pressió al líder. El Manresa ha guanyat 2-0 a l’Escola de Futbol Mataró. La Jonquera ha vençut al Lloret també per 2 gols a 0. I el Tona ha obtingut la victòria davant l’Abadessenc per 2 gols a 1.

Per la part baixa, el Farners, que ha empatat a 0 al camp del Martinenc, està empatat amb el Girona B, ambdós amb 20 punts. I el Molletense, que també està empatat a 10 punts amb l‘Abadessenc, ha guanyat 2-1 a L’Escala.

Consultar altres resultats: clic aquí

Grup 2 – El Balaguer ja està  a cinc punts del segon classificat.

El Balaguer continua líder després de la victòria obtinguda al camp de la Rapitenca per 0-2. El Castelldefels ha recuperat el segon lloc gràcies al 2-1 aconseguit davant el Santboià, tercer. El quart i cinquè classificat també tenen 34 punts, igual que l’equip de Sant Boi. D’aquesta manera, l’Igualada ha escalat posicions amb la victòria per 3 gols a 1 davant el Terrassa Futbol Club. I en el partit entre els dos equips del Penedès-Garraf, el Vilanova i la Geltrú ha guanyat 1-2 al Suburense.

A la part baixa, el Torredembarra, amb 7 punts, que ha perdut 1-2 davant el Vista Alegre. I l’enfrontament entre el Reddis i El Catllar que quedat suspès.