Resum i gols de la jornada 17 de Segona Divisió ‘B’ (Grup 3)
El Cornellà tomba la Peña Deportiva per 1 a 0 gràcies a un solitari gol de Fito Miranda i se situa a la tercera plaça de la classificació.

El Cornellà s'aferma com l'equip revelació del Grup 3 de la Segona Divisió 'B' després de tombar a la Peña Deportiva per 1 a 0. Un solitari gol de Fito Miranda en els primers minuts de partit ha estat suficient per derrotar els visitants, que encara no ha puntuat fora de casa. L'altre equip català que ha aconseguit la victòria ha estat el Llagostera a casa davant l'Atlétic Saguntino (1-0). Els gironins s'han imposat per la mínima amb un gol de Gabarre i escapen de les posicions de descens.

Per la seva banda, el Sabadell aconsegueix un gran empat al camp del Mallorca, que segueix sent líder (0-0). El conjunt del Vallès Occidental ha estat sòlid en defensa i acumula el seu onzè empat en 17 partits. L'Olot també ha empatat al camp del Valencia Mestalla (1-1), i ja suma nou partits consecutius sense conèixer la victòria. Un altre conjunt català que ha empatat aquesta jornada ha estat el Lleida Esportiu en un gran encontre davant l'Elx (1-1). Els de la comarca del Segrià, que venen de jugar la Copa del Rei, s'han avançat en el marcador, però en la represa l'Elx ha anotat el gol que ja no mouria més el marcador. El Peralada tampoc ha trobat el camí del gol davant l'Ebro a causa del gran encert d'ambdues defenses (0-0). El resultat més negatiu ha estat el del Badalona, que ha caigut davant el Formentera per 2 a 1 després d'una remuntada en els minuts finals de l'equip local.