Remuntada i victòria èpica en el debut de Catalunya Benjamí de futbol sala
FS Notícies | 03/05/2023
La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha guanyat 4 a 6 davant Castella-La Manxa amb un hat-trick de Papa Abdou en un partit que perdia 4 a 2 al descans.

CASTELLA-LA MANXA
4 - 6
Ricardo Marín, Adrián Gámez, Antonio Gómez, Lucas Berraco, Javier Bastante, Alvaro Peco, Pablo Rojo, Beltran Fernández, Rafael Ruedas, Alonso Ruiz, Hugo Bretón i Hugo Gallego
Alex Lopezosa, Marcel Reig, Róbert Gómez, Joan Mata, Alex Pizarro, Leo Pizarro, Papa Abdou Diop, Victor ORtiz, Bruno Murcia, Luis Vargas, Roger Morell i Èric Terri

1-0 Antonio Gómez (2'); 2-0 Adrián Gámez (7'); 3-2 Adrián Gámez (12'); 4-2 Rafael Ruedas (14')

2-1 Papa Abdou  (11'); 2-2 Papa Abdou (12'); 4-3 Luis Vargas (23'); 4-4 Víctor Ortiz (24'); 4-5 Alex Pizarro (27'); 4-6 Papa Abdou (29')
Àrbitres principals: Alejandro Martínez i Gustavo Leal     Àrbitre assistent: Héctor González

Victòria d'infart. La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha guanyat 4 a 6 davant Castella-La Manxa en el debut als Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. Ha estat un partit en què Catalunya ha anat de menys a més, on ha estat capaç d'empatar el 2 a 0 inicial, però que al descans perdia per 4 a 2. Amb una gran segona meitat, els jugadors dirigits per Jordi Gay han estat capaços de remuntar i amb un hat-trick de Papa Abdou, els quadribarrats han guanyat per 4 a 6. Demà, a les 10.00 hores i contra les Illes Balears, disputaran el segon partit del Campionat d'Espanya.

Els nervis i les pèrdues de pilota condemnen a Catalunya. El debut de la Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha estat amb nervis, imprecisions, amb errades i amb pèrdues de pilota en zones de perill que ha dificultat l'atac. Això, acompanyat d'una Castella-La Manxa intensa en defensa i efectiva en atac, ha provocat que al minut 7, els manxecs guanyessin 2 a 0. Un marcador que ha incentivat el temps mort de Jordi Gay i d'aquí, a l'empat. Un doblet de Papa Abdou, en poc menys d'un minut de diferència, ha col·locat l'empat al marcador a tres minuts pel descans. Una igualtat que ha durat ben poc, i és que dues pèrdues de pilota en zona de creació, Castella-La Manxa les ha aprofitat per marcar dos gols i anar al descans amb avantatge de 4 a 2.

Remuntada a la segona part. La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha sortit amb una altra imatge a la segona part: sense cometre errors en defensa i amenaçant a la porteria rival. I és que en el primer minut de la represa, Catalunya ha enviat dues pilotes al pal deixant clares les intencions. El tercer, però, ha arribat amb una falta directa transformada per Luis Vargas i, sense temps de reacció, Víctor Ortiz ha empatat el partit aprofitant una gran assistència d'Àlex Pizarro. Han estat els millors moments d'una Catalunya esperonats per la seva afició i la bogeria ha arribat a poc menys de tres minuts pel final quan Àlex Pizarro, amb una gran assistència de Papa, ha marcat el 4 a 5. I, la cirereta del pastís, el hat-trick de Papa per establir el definitiu 4 a 6.

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.