Remuntada amb coratge
FS Notícies | 16/01/2015
Catalunya remunta el partit que perdia 0 a 1 en el descans i manté les opcions intactes per aconseguir l'objectiu de passar la fase prèvia del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials sub 19.

CATALUNYA: Bernat Bellet Navarro, Oriol Miquel Roso, Aleix Besalduch Pueyo, Daniel Fernandez Delgado, Antonio Hinojosa Montero, Sergio Gonzalez Perez, Eric Perez Venganzones, Javier Rangel Peña, Sergio Parra Bonilla, Nayim Boix Garcia, Oussama Chefraou El Metmary i Miquel Feixas De Jesus.

GALÍCIA: Aaron Fernández Cabana, Helder Goncalves Semedo, Renato Lopes Furtado, Asier González Núñez, Martín Rodríguez Neira, Ruben Mouriz Pena, Ismael Vázquez Villares, Iago Otero Fernández, Daniel Quintela Carril, Francisco M. Núñez Paulos, Alberto Tojeiro Ferreiro i Yago Balsa Soneira.

ÀRBITRES: Sr. Roberto Mamolar Calvo, Sr. Bernardo Simón Benet i Sra. Vanessa Cuenda Santos.

GOLS: (1a part) 0 – 1   Alberto Tojeiro (min.19). (2a part) 1 – 1 Javier Rangel (min. 5), ,2 – 1 Oussama (min. 14) i 3 – 1 Oussama (min. 19).

CRÒNICA: El Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials sub 19 de Futbol Sala ha donat el tret de sortida avui en les diferents seus. Catalunya, n'està acollint una d'elles i ha estat precisament la selecció amfitriona l'encarregada d'obrir aquesta fase contra la selecció de Galícia.

El partit s'ha iniciat amb molt de ritme on les jugades d'atac eren contínues, sense que cap dels dos equips fos clar dominador del partit. Catalunya intentava superar la forta defensa gallega, amb ràpides circulacions de pilota, instal·lada còmodament en la seva pròpia pista. Per la seva part, Galícia, intentava jugar molt més directe buscant l'esquena de la defensa catalana.

Amb el transcurs dels minuts, Catalunya ha aconseguit dominar la pilota i el partit, tot i que sense poder materialitzar les opcions de les que disposava.  Ha estat a falta d'un minut per finalitzar la primera part que, una despistada de la defensa local ha deixat a dos adversaris davant un únic defensor en les immediacions de la porteria i ha estat Alberto Tejero qui, amb un xut potent, ha sorprès, en el primer pal, al porter local.

Abans del descans, Catalunya ha disposat d'un tir lliure de deu metres el qual ha estrellat al travesser. El gol de Galícia ha arribat en el millor moment dels catalans que no han tingut encert per materialitzar les ocasions abans d'arribar a la mitja part.

Catalunya ha sortit decidida a donar la volta al marcador. Ha estat una de les tantes jugadores combinatives catalanes que, després de la bona intervenció del porter visitant, Javi Rangel, ha aconseguit establir la igualada a falta de quinze minuts.

El partit ha pujar en intensitat el que ha comportat un partit vistós pels espectador en el qual es succeïen les situacions d'atac per part de les dues seleccions. A falta de cinc minuts pel final, Oussama, molt actiu durant tot el partit, ha aconseguit completar la remuntada superant el porter visitant amb un dispar creuat. Galícia, amb el resultat advers, ho ha intentat amb la figura del porter-jugador i, encara que aconseguia fer circular la pilota amb facilitat per la zona de creació, no ha disposat d'ocasions clares per empatar el partit. Qui sí ha disposat d'ella ha estat Daniel Quintela que, en una contra, s'ha quedat en situació de un contra el porter, encara que el seu tir s'ha perdut a punt de tocar el pal.

A falta d'un minut, Catalunya ha disposat d'un llançament de deu metres que, de nou, Oussama ha convertit en gol, el que ha suposat el 3 a 1 que ja no es mouria fins al final del partit.

LES MILLORS FOTOGRAFIES DEL PARTIT:

Totes les fotografies del partit a la galeria d'imatges de la portada de Futbol Sala.