Recepció oficial de la Junta Directiva a la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física
Notícies Generals | 16/03/2023
El president Joan Soteras, acompanyat dels membres de la Junta Directiva, ha estat rebut per la Secretària General de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, i el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro, al Museu Colet de Barcelona.
Recepció oficial de la Junta Directiva a la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física

La Secretària General de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, acompanyada del director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro, han donat la benvinguda al president de l’FCF, Joan Soteras, i a la resta de membres de la seva Junta Directiva, als quals han felicitat per la seva recent reelecció.

Acte seguit, s’ha dut a terme una reunió de treball, en la que s’ha analitzat la situació del futbol i el futbol sala català i els projectes prioritaris de la nova Junta Directiva. Tant la Secretària General de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, com el president de l’FCF, Joan Soteras, han coincidit a remarcar que cal continuar apostant per una Federació més propera i inclusiva, que estigui ben governada i que sàpiga entomar amb èxit els nous reptes que planteja la societat actual, especialment en matèria d’igualtat, de compliment normatiu i de projecció internacional del futbol i el futbol sala català.

En aquest sentit, Anna Caula, ha subratllat que la Federació Catalana de Futbol ha estat “pionera” en l’impuls de l’esport femení a Catalunya, a través de campanyes com #Orgullosa, i ha agraït el paper de l’FCF, la més important del país en nombre de llicències i seguiment, a l’hora de “reforçar l’ADN esportiu català, del qual els clubs i federacions són els principals motors”.

El director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro, ha destacat el rol de l’FCF en la promoció dels valors i el civisme en el món de l’esport, i ha apuntat el potencial del futbol com una eina de cohesió social al país.

Finalment, Joan Soteras ha conclòs afirmant que “la Federació és el mirall dels valors que volem transmetre a les federades i federats d’avui, però també del demà, per això treballaré incansablement per tal que aquesta sigui uns institució referent, integradora i innovadora”.

A la recepció han acompanyat al president Soteras el vicepresident Jordi Bonet; el secretari de Junta, Albert Montull; la tresorera, Montse Altimira; a més dels directius i directives Mònica Garcia, Pere Alsina, Jaume Plaza, Miquel Piñol, Susanna Puell, Francesc Borrega, Juan Núñez, Jacobo Domènech, Albert Montull, Laura Ràfols, Pep Graus, Carles Mallart, Víctor Güell, Jordi Pifarré, Javier Lerma, Tomàs José, Miquel Àngel Esquerré, José Manuel Banderas i Jordi Pérez; el delegat al Maresme, Moha El Gaadaoui; el secretari general de l’FCF, Oriol Camacho;  i el cap de presidència, Alberto Prieto.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.