Realitzats els controls físics i tècnics dels àrbitres de Tercera RFEF i Primera Catalana
Comitè Àrbitres | 12/09/2022
Els àrbitres i àrbitres assistents de Tercera RFEF i Primera Catalana han dut a terme, aquest cap de setmana, els controls físics i tècnics al Camp Municipal de Futbol de Ponent, a Granollers i a la seu de l’FCF al Vallès Oriental.
Realitzats els controls físics i tècnics dels àrbitres de Tercera RFEF i Primera Catalana

La majoria dels àrbitres de les dues categories, un total de 125 àrbitres, han superat els mínims establerts. D’aquesta manera, poden iniciar la temporada, rebent les designacions corresponents dels partits de Tercera Divisió i Primera Catalana, així com de la resta de competicions. Les proves fetes han consistit en:

  • Control de velocitat (sis esprints, repetit per 40 metres).
  • Resistència (YoYo intermitent).
  • Els àrbitres assistents han efectuat la prova de velocitat (cinc esprints per 30 metres) i la prova de resistència (test ARIET).

En relació als controls tècnics, àrbitres i assistents han hagut de superar test de Regles de Joc i de valoració de vídeos. A més, els que formen part del programa talent, han fet la prova de redacció d'actes i una altra de coneixements de llengua anglesa.

A més del control d’aptitud, aquestes proves constitueixen part del I Control del programa de classificació de la temporada, amb repercussió a la puntuació final de la mateixa.

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de I'FCF vol agrair la col·laboració continuada de l’Ajuntament de Granollers, per la cessió de les instal·lacions municipals per realitzar les proves físiques.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.