Raúl Sánchez, membre de la CEE, guardonat pel Sant Fruitós Escola de Futbol
Dins la VI edició del premi Riudor, un dels membre de la CEE de l’FCF Raúl Sánchez ha rebut el premi a la transmissió de valors en l’esport.
Raúl Sánchez, membre de la CEE, guardonat pel Sant Fruitós Escola de Futbol

Durant l’acte, celebrat el passat 30 de gener a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages, Raúl Sánchez va fer un discurs on va destacar que “el problema no és l’esport en sí, són els valors amb els quals la gent entén l’esport. Guanyar està bé, però no val guanyar a qualsevol preu”. En el seu agraïment va recordar el projecte Crowfounding que desenvolupa amb l’ajuda de la Secretaria General de l’esport, així com la seva pertinença a la Comissió d’Ètica Esportiva de la Federació Catalana de Futbol.

Sánchez, de 38 anys, va patir una agressió el 16 d'abril del 2014 en un partit de veterans. En una picabaralla entre jugadors, Sánchez va ser víctima d'una agressió per darrere que li va provocar lesions a les vèrtebres C3 i C4, i una ruptura parcial de la medul·la que el va deixar tetraplègic. Des d’aleshores ha impulsat un projecte dividit en dues parts. D'una banda, la creació d'un documental en el qual s'explica el seu cas i, d'altra banda, una sèrie de xerrades que persegueixen l'objectiu de conscienciar tothom en què l'esport és molt més que una competició, “és una font de valors que ens permeten millorar com a persones. Estem acostumats a què els nostres fills competeixin, i s'han de transmetre altres valors”, afegia Sánchez.

A l’entrega de premis va assistir el directiu i delegat de l’FCF al Bages-Berguedà-Cerdanya, Esteve Olivella; el president de Sant Fruitós Escola de Futbol, David Vila; l'alcalde de la localitat, Joan Carles Batanés; el regidor d’esports de l’Ajuntament, Tomàs Casero; i el president del Fruitosenc CF, Josep Planas; entre d’altres.

Des de la CEE de l’FCF ens unim a la felicitació, i no només pel premi rebut, sinó per la seva trajectòria en la defensa dels valors en la pràctica esportiva i per destacar, per sobre de tot, la conscienciació de tothom en l’ètica esportiva i els valors.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.