Quan els quilòmetres no són un obstacle per poder participar en els Comarcals
FS Notícies | 06/12/2019
Entre el Jan Rosell Elies, de la Selecció de Lleida; el Jesús Moya Martínez, de Tarragona i Terres de l’Ebre; i la Martina Giribet Casanovas, d’Andorra; han realitzat més de 2.400 quilòmetres fins a arribar als Campionats Comarcals de futbol sala.
Quan els quilòmetres no són un obstacle per poder participar en els Comarcals

Poder disputar els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala és un honor per a tots els nens i nenes, il·lusionats i motivats per disputar aquesta competició tan fixada i marcada dins del panorama del futbol sala català. I per això, l’esforç i la dedicació, tant de les famílies com dels jugadors i jugadores per arribar, és d’una complexitat enorme.

Ho és per a cada jugador i jugadora de les 60 Seleccions Comarcals que disputen la competició, transformat en 572 jugadors i 140 jugadores, a més de 174 tècnics. És a dir, més de 700 famílies que es traslladen fins a la Ciutat Esportiva de Blanes per a gaudir dels Campionats Comarcals.

Més de 2.400 quilòmetres i unes 30 hores per arribar a Blanes. Això és el que han fet entre el Jan Rosell, del Benjamí de Lleida; Jesús Moya, del Cadet de Tarragona i Terres de l’Ebre; i la Martina Giribet, de l’Infantil d’Andorra, per a poder disputar la 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala.

Jan Rosell Elies, jugador del CFS Tremp i que ha debutat als Comarcals, ha estat convocat pels cinc entrenaments que la Selecció Comarcal Benjamí de Lleida ha realitzat. Una Selecció que ha entrenat a Lleida, a Tàrrega, a Linyola i a Balaguer, i el Jan, amb la seva família, ha hagut de fer prop de 2 hores cada diumenge, entre anar i tornar, per a entrenar. A més de les 3 hores que l’han conduït fins a Blanes. En total, el Jan, i la seva família, han estat més de 13 hores al volant realitzant prop de 950 quilòmetres fins a arribar a Blanes.

Tot i això, els quilòmetres es fan amb il·lusió. Així ho explica el pare del Jan, el Julià Rosell:

Mentre que la mare del Jan, l'Alba Elies, està molt contenta amb els Campionats Comarcals de futbol sala i ja espera repetir:

Per la seva banda, el Jan Rosell, tot ho fa pel futbol sala:

A més, s'ha mostrat molt content de jugar i debutar a les Comarcals:

Més quilòmetres encara ha necessitat el Jesús Moya Martínez, jugador del CFS Tortosa, i convocat per a la Selecció Comarcal Cadet de Tarragona i Terres de l’Ebre. El Jesús també ha estat cridat pels cinc entrenaments, que s’han produït a Alforja, més el desplaçament a Amposta pel partit amistós. En total, més de 2 hores al cotxe cada dia per anar fins a Alforja, amb més de 700 quilòmetres, en total, per anar a entrenar. Sacrifici i esforç perquè el Jesús, després de 255 quilòmetres més per arribar a Blanes, pugui disputar aquesta competició.

Jesús Moya valora molt positivament l'esforç de la seva família:

A més, comenta que el millor moment va ser quan va rebre la notícia de poder jugar els Comarcals:

Finalment, explica que ha valgut la pena tots els quilòmetres, però disgustat perquè s'esperava arribar més lluny als Comarcals. 

També mostra un gran compromís, any rere any, les Seleccions d’Andorra. Unes Seleccions convidades i que han estat presents en totes les edicions. Andorra participa en totes les categories, es gestionen les seves convocatòries i s’involucren, a més, realitzant partits amistosos contra les Seleccions de Lleida.

Entre entrenaments i desplaçament a Blanes, les Seleccions d’Andorra realitzen prop de 500 quilòmetres, i unes 6 hores al cotxe, fins a arribar als Campionats. Unes xifres que ha realitzat Martina Giribet Casanovas, jugadora de la Selecció Infantil Femení d’Andorra.

Tot i aquest esforç, la seva mare, la Rosa Casanovas, es mostra molt contenta de venir a uns Campionats Comarcals amb una organització impresionant:

Mentre que el pare de la Martina, el Sergi Giribet, detalla que és un gran sacrifici però un esforç perquè a les seves filles els agrada el futbol sala:

Pel que fa a la Martina Giribet, declara que els quilòmetres els aprofita per fer amistats:

A més, la Martina recorda el moment que va ser convocada i la convivència amb les companyes:

Aquests tres casos són una mostra del gran esforç i sacrifici que realitzen les més de 700 famílies perquè els jugadors i jugadores puguin arribar a Blanes i disputar els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala.

Tota la informació relacionada amb la 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic d’aquests Campionats Comarcals a través del bàner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, fent clic aquí.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.