Punt final a una temporada històrica amb la Cloenda de les Seleccions Catalanes de futbol sala
FS Notícies | 14/06/2022
Divendres, a les 19.00 hores i al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell, les Seleccions Catalanes de futbol sala es tornaran a reunir per tancar la temporada 2021-2022.
Punt final a una temporada històrica amb la Cloenda de les Seleccions Catalanes de futbol sala

Punt final a una temporada històrica. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol organitza, a través de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala, la 5a Cloenda de Seleccions Catalanes de Futbol Sala. L’acte tindrà lloc aquest divendres, 17 de juny de 2022, a les 19.00 hores, al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell, emmarcat dins l'11a Festa del Futbol Català.

CLOENDA DE SELECCIONS CATALANES DE FUTBOL SALA
HORA:
  • 19.00 hores
LLOC:
  • Pavelló Municipal Can Cases de Martorell

En aquest acte estan convocats tots els jugadors i jugadores de les 9 Seleccions Catalanes de futbol sala que han competit aquesta temporada als Campionats d’Espanya, així com els cossos tècnics i les famílies. Aquest acte posarà punt final a una temporada històrica, en què Catalunya ha aconseguit una fita inèdita jugant les nou finals dels nou Campionats d’Espanya disputats assolint 6 Campionats i 3 Subcampionats.

El Pavelló Municipal Can Cases servirà per tornar-se a reunir i reconèixer el gran treball i la gran tasca realitzada per l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.