Publicació del Pla de Competició de Futbol Sala de la present temporada 2019-2020
FS Notícies | 05/11/2019
L’LCFS publica el Pla de Competició definitiu de Futbol Sala de la vigent temporada, després d’incorporar les darreres modificacions.
Publicació del Pla de Competició de Futbol Sala de la present temporada 2019-2020

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol publica el Pla de Competició de la present temporada 2019-2020, després d’adaptar la proposta inicial d’aquest amb la realitat de les inscripcions i grups creats.

Recordem que les modificacions del Pla de Competició de Futbol Sala 2019-2020 van ser aprovades a la darrera Convenció de Clubs de Futbol Sala i ratificades a l’Assemblea General Ordinària de l’FCF.  A continuació s’exposen les modificacions més rellevants:

  • La creació de les categories minibenjamí i miniprebenjamí
  • La modificació de la nomenclatura dels grups per a poder millorar la cerca dels grups de competició de les diferents categories de Futbol Sala a la Intranet federativa i a la pàgina web pública

A continuació es pot consultar el Pla de Competició de Futbol Sala de la temporada 2019-2020:

PLA DE COMPETICIÓ DE FUTBOL SALA 19-20

Un Pla de Competició que és públic i està disponible, per a la seva descàrrega, a la pàgina web de l’FCF, podent-hi accedir fent clic aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.