Primera reunió de la temporada de la Comissió d'Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència
A la Sala de Trofeus de la seu central de l'FCF, a Barcelona, s'ha portat a terme la primera reunió del curs 2019-2020 de la Comissió d'Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència.
Primera reunió de la temporada de la Comissió d'Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència

El vicepresident i responsable de Comitès i Comissions de la Federació Catalana de Futbol, Joan Josep Isern, ha informat de les novetats més importants, entre elles destaca la represa en la seva activitat de la Comissió Antiviolència de la Generalitat de Catalunya, de la qual forma part l’FCF. Isern ha informat de l’estreta col·laboració existent entre el Cos de Mossos d’Esquadra i la Federació Catalana de Futbol. Durant la temporada es realitzaran reunions periòdiques per tal d’establir una política conjunta de prevenció d’incidents en els encontres de futbol tutelats per l’FCF.

Com a tema rellevant d’aquesta temporada, Isern ha explicat als presents la nova campanya TOTS SOM UN EQUIP. Una iniciativa que té com a objectiu principal potenciar i ajudar el futbol i futbol sala amateur català mitjançant bonificacions i ajudes pels equips que practiquin i promoguin el Joc Net i l’Ètica. Per tal de donar a conèixer la nova campanya federativa, s’han començat a realitzar diferents xerrades a les delegacions federatives, aprofitant per recordar la funció de la Comissió d’Ètica Esportiva i donar a conèixer el Codi Ètic de l’FCF.

Per finalitzar la seva intervenció, ha detallat la composició de la Comissió i dels responsables de les diferents Subcomissions per la temporada 2019-2020. Així mateix, Isern, i el Director de l’Àrea de Compliment Normatiu, Javier Latorre, han comentat la col·laboració de l’FCF amb la RFEF en matèria d’Integritat en el futbol, tractant la corrupció esportiva, la manipulació dels resultats dels partits i les apostes il·legals en el futbol.

La reunió ha prosseguit amb una breu informació per part del coordinador de la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència, Francesc Bartoll, sobre els expedients més significatius que s’han derivat a la CEEiLLcV en aquest inici de temporada, així com l’actualitat més rellevant de les tres Subcomissions: Antiviolència, Ètica i Xarxes Socials.

Com a cloenda s’ha debatut entre els assistents, diferents temes molt lligats amb l’inici de temporada, així com la realitat i els paràmetres en els quals es mou el futbol actual.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.