Primer contra segon, cara a cara en directe des de Terrassa
FS Notícies | 26/11/2022
L’FCF TV ha retransmès en directe el partit entre la Fundació Terrassa FC 1906 i el Girona EFS, i que ha finalitzat amb empat a 2.

Màxima igualtat. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal La Maurina de Terrassa per viure en directe el novè streaming de la temporada a través de l’FCF TV. I és que a partir de les 17.45 hores, l’FCF TV ha viscut per streaming el partit entre la Fundació Terrassa FC 1906 i el Girona EFS, duel corresponent a la 7a jornada del grup 1 de la Divisió d’Honor Catalana de futbol sala, i que ha finalitzat amb empat final a 2.

Per aquesta retransmissió de l'LCFS en directe, l'encarregat de posar l'anàlisi tècnica ha estat el seleccionador català de futbol sala, Rubén Jaén.

Fundació Terrassa FC 1906 – Girona EFS | Divisió d’Honor Catalana – Jornada 7

Molt de respecte a la primera part entre el líder i el segon classificat, amb poques ocasions de gol i amb dos defenses ben plantades. I és que ni la Fundació Terrassa FC 1906 ni el Girona EFS han volgut perdre pilotes, han arriscat molt poc i només un gol de Sergio Blanco, a l'últim minut de la primera part, ha desequilibrat el marcador. I amb l'1 a 0 s'ha arribat al descans.

A la mitja part, el coordinador de la Fundació Terrassa FC 1906, Alex Borrego, i el president del Girona EFS, Jordi Buixeda, han detallat aquest inici de temporada i els seus objectius.

El segon temps ha estat més obert, amb més transicions per part dels dos equips, però sense acabar de transformar-ho amb clares ocasions de gol. El partit semblava sentenciat quan, al minut 36, Ismael ha col·locat el 2 a 0 al marcador. Tot i això, el conjunt gironí no s'ha desfet i ha aconseguit empatar. Lozano, al minut 38 i amb porter-jugador, ha escurçat diferències i, al darrer minut, Jose ha establert l'empat a 2 definitiu.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, Sergio Blanco, ha comentat que l'empat és ''agridolç després de desaprofitar una gran oportunitat''

La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe tornarà dissabte 3 de desembre per viure en directe el partit entre l’AE Penya Esplugues i el CFS Eixample, de Segona RFEF Futsal femenina.