Presentat el projecte de la nova Ciutat Esportiva del CF Damm
Notícies Generals | 11/01/2021
El president de l'FCF, Joan Soteras, va assistir a l'acte, on es va anunciar la inauguració del complex per l'any 2023.
Presentat el projecte de la nova Ciutat Esportiva del CF Damm
FOTO: CF DAMM

Avui s’ha fet públic que el CF Damm tindrà una nova Ciutat Esportiva l’any 2023 a l’antic Golf Montjuïc. Les noves instal·lacions tindran una superfície de 30.000 m², distribuïts en dos camps de futbol 11, un dels quals es podrà dividir en dos camps de futbol 7. Tots els equips del Club de Futbol Damm hi jugaran els seus partits com a locals i hi realitzaran els entrenaments durant la setmana.

El complex també comptarà amb dos edificis. L’edifici principal acollirà les oficines del CF Damm, a més dels serveis mèdics, gimnàs, vestidors del camp principal i una sala d’estudis, per tal de donar continuïtat a la formació acadèmica dels jugadors i les jugadores. En el segon edifici, situat entre els dos camps de futbol, s’hi ubicaran més vestidors i les graderies, amb una capacitat de fins a 550 espectadors, i una àrea de restauració de 100 m².

El disseny del nou complex esportiu del club cerveser ha estat plantejat amb l’objectiu d’integrar les instal·lacions en el paisatge de la muntanya de Montjuïc, aconseguint una ciutat esportiva adequada a les necessitats actuals i lliure d'emissions de CO2. El complex ha estat dissenyat seguint criteris de sostenibilitat i eficiència energètica, amb l’objectiu d’aconseguir unes instal·lacions Nearly Zero Energy Building (NZEB) i energèticament autosuficients. Per fer-ho possible, s’han previst instal·lacions i equips de producció d'última generació que, per a la seva eficiència i alt rendiment, minimitzaran el consum energètic del centre. Un consum que serà 100% elèctric i que es nodrirà d’una instal·lació de plaques fotovoltaiques.

El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, va assistir a l’Antiga Fàbrica Estrella a la ratificació del contracte de compravenda. També van ser presents en l'acte el vicepresident de la Fundació Damm i president del CF Damm, Ramon Agenjo; el president del Club Natació Montjuïc, Jaume Roca; el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Betrán; i el president d’Honor del CF Damm, Josep Barcons.

FOTO: CF DAMM

FOTO: CF DAMMUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.