Presentada la temporada del CTA a Lleida
Comitè Àrbitres | 05/09/2022
A la delegació de Lleida s'ha obert de forma oficial la temporada arbitral amb una presentació dels detalls organitzatius i tècnics. El màxim responsable del nou equip del departament arbitral és Joan Monfort.
Presentada la temporada del CTA a Lleida

Amb la presència de més de 130 àrbitres, la reunió s’ha celebrat al Teatre La Unió, a la vila d'Alpicat. A l'obertura de l'acte, l'alcalde d'Alpicat, Joan Gilart, s’ha dirigit a tots els assistents ressaltant la tasca que desenvolupen per a què el futbol sigui possible, oferint les instal·lacions de la seva vila per tot allò què l'organització arbitral pugui necessitar.

 Per la seva banda, el vicepresident de l’FCF i delegat a Lleida, Josep Maria Espasa, ha posat en relleu la feina i el compromís amb què tots els àrbitres han de realitzar les seves tasques, ha destacat el suport que la Federació ofereix sempre als seus propis esportistes, que són els àrbitres. Espasa també ha mostrat el recolzament federatiu al nou equip arbitral i ha desitjat èxits a tots els dirigents i àrbitres.

Joan Monfort, recentment nomenat nou responsable arbitral de la delegació de Lleida, ha definit les directrius que aplicarà el seu equip de treball a la rutina de la temporada. A més, ha presentat el grup de col·laboradors que, alhora, han comentat amb detall els criteris i normatives que hauran de seguir els àrbitres en la seva relació amb el CTA.

Amb Monfort al capdavant, formen el seu equip de treball: Sinuhé García (Formació), Xavier Grenier (Informes), Alba Jové (Femení), Arnau Ribot (Designacions), Antonio Martínez Molina i Oriol Valerio (Secretari).

A l’acte també hi han assistit els membres de la Comissió Executiva del CTA de l’FCF, Jordi Fernández, Antxón Uzcudun, Ferran Garcia, Joan Agustí i Juan Carlos Sánchez, així com alguns responsables arbitrals comarcals. Uzcudun s’ha encarregat de la part tècnica, presentant les novetats reglamentàries i de criteris d'aplicació per a la temporada actual.

Finalment, el subdirector del CTA, Jordi Fernández, ha excusat la presència del director, Xavi Moreno, i ha tancat l'acte mostrant el suport total de la Comissió Executiva i la organització federativa al nou responsable, Joan Monfort, i a tot el seu equip de col·laboradors.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.