PRESENTACIÓ TEMPORADA 12/13 CTA LLEIDA
Comitè Àrbitres | 01/09/2012
Dijous 30 d'agost va tenir lloc la presentació de la temporada 2012/2013 de la delegació provincial del CTA de la FCF de Lleida.
PRESENTACIÓ TEMPORADA 12/13 CTA LLEIDA El passat dijous dia 30 d'agost el CTA de la FCF de la delegació provincial de Lleida va presentar la temporada 2012/2013. L'acte es va realitzar a la seu provincial del CTA situada a la capital del segrià, la preesencia fou màxima amb 93 àrbitres de terres de ponent .
A l'acte va assistir el membre de la comissió executiva del CTA Néstor Herraez Prieto i Jordi Terés, delegat provincial de la FCF de Lleida i directiu de la FCF.
A l'event l'àrbitre de 1era Divisió Xavier Estrada Fernandez va realitzar una xerrada on va explicar als àrbitres lleidatans les modificacions al reglament i les directrius que van rebre a la concentració d'inici de temporada a Santander.
En aquest acte també es va presentar a dos nous membres del CTA de Lleida, al nou sots-delegat del CTA de Lleida, Joan Monfort i al nou responsable de capacitació del CTA de Lleida, Ernesto Gómez.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.