Presentació de la Copa Ràdio Vilafranca
Notícies Generals | 13/05/2014
El delegat de la Federació Catalana de Futbol al Penedès - Garraf, Manel Duran, va assistir a l'acte de presentació.

El Claustre de Sant Francesc va ser l'escenari, per segon any consecutiu, de l´acte de presentació de la Copa Ràdio Vilafranca, que aquest any arriba a la seva quinzena edició. A l´acte va assistir-hi el delegat de la Federació Catalana de Futbol al Penedès-Garraf, Manel Duran i diferents regidors de l´Ajuntament de Vilafranca.

Els artistes penedesencs Josep Massana i Josep Casanellas col.laboren en el torneig amb les seves respectives creacions. Massana ha dissenyat, per quart any consecutiu, la copa que s´endurà en propietat l´equip campió i Casanellas ha dissenyat el nou logo. La competició començarà el dia 31 amb la disputa de la fase prèvia i continuarà el 7 i 8 de juny amb els quarts de final, el 14 de juny amb les semifinals i el 21 de juny amb la final que es jugarà al municipal de Santa Margarida i Els Monjos.