Presència federativa al Campionat de Catalunya de futbol 7 organitzat per la Federació ACELL
El subdelegat de l’FCF del Barcelonès, Karem El Griri, assisteix al Campionat de Catalunya de futbol 7 organitzat per la federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual ACELL.
Presència federativa al Campionat de Catalunya de futbol 7 organitzat per la Federació ACELL

El subdelegat de l’FCF del Barcelonès, Karem El Griri, acompanyat del secretari de l’FCF de aquesta delegació, Dani Parra, han presenciat  el Campionat de Catalunya de futbol 7 organitzat per la Federació ACELL.

Tant el subdelegat com el secretari de la Delegació de l’FCF al Barcelonès, Karem El Griri i Dani Parra, han estat acompanyats pel gerent de la federació ACELL, José Manuel Algeciras, el directiu de la mateixa entitat, Victor Fernández i l’encarregat de la instal·lació on es va jugar el torneig i membre de la Fundació Marcet, Xavi Sánchez.

Aquesta entitat sense afany de lucre té com a principal objectiu fomentar, organitzar i regular la pràctica de l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual, adaptant-la a les seves capacitats, condicions i preferències. Compta amb 116 entitats adherides i més de 3.800 llicències esportives, amb 16 disciplines esportives diferents.

Entre els equips inclusius que hi varen prendre part trobem el FC Barcelona, el CE Europa, l’UE Sant Andreu, el CE Hospitalet, el CCD Turó Peira, entre altresUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.