Premi per una semifinal molt treballada
FS Notícies | 16/03/2013
Després d'un partit molt vibrant on Murcia i Catalunya ho han donat tot, s'ha arribat al final de la pròrroga amb l'empat a 3 i els penals han decidit que la catalana sigui la selecció que es planti a la final del Campionat d'Espanya.

Del 15 al 17 de març s'està celebrant la Fase Final del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials sub 19 de Futbol Sala a Jumilla (Murcia).

Catalunya s'ha plantat a aquesta fase final després de superar una fase prèvia on va empatar el primer partit contra Aragó (5-5) i va guanyar el segon i el tercer contra Canarias (6-2) i País Vasco (13-0) consecutivament.

EL CALENDARI

MURCIA:
Lorenzo, Pedreño, Rodri, Carbonell, Josema, Sergio, Samu, Silven, Paco Box, Saura i Isi. (Cinc inicial: Lorenzo, Rodri, Carbonell, Josema i Pedreño)

CATALUNYA:
 Martí Giralt, David Muñoz, Alejandro Constantino, Alejandro Bustelo, Lluc Parera, Esteve Naudo, Aleix Moreno, Ferran Plana, Jordi Garcia, Pol Pacheco, Cristian Villarin i Daniel Martínez. (Cinc inicial Aleix Moreno, Ferran Plana, Alejandro Constantino, Pol Pacheco i Lluc Parera)

GOLS:
(1a part) 1 - 0 Josema (min. 4), 2 - 0 Pol Pacheco (pp) (min. 6), 2 - 1 Pol Pacheco (min. 17)
(2a part) 2 - 2  Pol Pachecho (min. 1), 3 - 2 Josema (min. 2), 3 - 3 Pol Pachecho (min. 12)

CRÒNICA: Amb un pavelló ple a vessar, la selecció catalana sub 19 ha disputat el partit corresponent a les semifinals del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials de la seva categoria, contra la selecció amfitriona; Murcia.

Sabent que tenien al davant un dels rivals més potents, sent la selecció amb més gols marcats, i amb el factor de pista a favor, Catalunya ha sortir molt mentalitzada. Però, un gol matiner de Josema, ha desmoralitzat als catalans que han tardat en recuperar-se.

De fet, tots els intents eren sense fortuna i la mala sort ha arribat fins a tal extrem, que al minut 6, Pol Pacheco s'ha fet un gol en pròpia porteria.

Tot i així, Catalunya no ha baixat els braços i ho ha seguit intentant. Ambdues selecciones han jugat de tu a tu, amb oportunitats igualades. Després de tanta insistència, ha arribat el premi del primer gol català.

Amb el 2 a 1 s'ha arribat a la mitja part, un resultat curt gràcies a les bones intervencions del porter murcià.

Amb tot per decidir, ha començat la segona part amb molta força amb el segon gol de Pachecho per Catalunya i, a la següent jugada, Josema ha aconseguit el tercer gol murcià.

A falta de 8 minuts pel final, Pol Pachecho ha aconseguit un gol importantíssim, posant les taules al marcador.

D'aquesta manera s'ha arribat al final del partit i al final de la pròrroga, i la classificació per la final s'ha decidit a la tanda de penals.

La balança s'ha decantat cap a Catalunya que, després de lluitar durant tot el partit, ha tingut la seva merescuda recompensa.

Demà, la selecció catalana disputarà el partit de la gran final contra Madrid, que ha guanyat la seva semifinal contra Valencia (3 - 2).