Poc premi per a una Catalunya valenta que cau davant el Cornellà
La Selecció Catalana sub 16 masculina perd per 3 a 4 contra un rocós adversari que remunta al tram final sota una intensa pluja.
3 - 4
UD CORNELLÀ
Alejandro Ramos, Albert Grau, Arnau Martínez, David Navarro, Alejandro Balde, Roger Martínez, Erick Salguero, Daniel Cervera, Gabriel Martínez, Txus Alba i Óscar Tarensi. També han jugat: Óscar Medina, Pol Gimeno, Adrián Miranda, Joaquín Lorca, Edgar Climent, Jorge Alastuey, Valter Pereira, Kemo Cissé i Marcos Fernández
UD CORNELLÀ
Joan Altés, Rubén Bonachera, Abdou Badji, Daniel Plaza, Eliseo Oppong, Sergi Baldrich, Yerai Duro, Najib Zerad, Arya Igami, Marc Vilaplana i Cristian Alberto Sánchez. També han jugat: Jorge Ibáñez, Marcos Augusto González, Iván Blanco, Carles Garrido i Thymos Nikitas Caroutas.
Óscar Tarensi (1-1, 38’); Gabriel Martínez (2-1, 56’; 3-2, 62').

Sergi Baldich (0-1, 27’); Marcos Augusto González (2-2, 57’); Carles Garrido (3-3, 70’; 3-4, 78’).

Eliseo Oppong (37’).
Oriol Cartiel Arasa (àrbitre principal), Àlex López Sag i Adrià Vicente Delmar (àrbitres assistents).

La Selecció Catalana sub 16 masculina ha caigut derrotada per 3 a 4 davant el Cornellà sota la pluja en el primer amistós de la temporada, disputat al Complex Esportiu Olímpia de Sabadell. Els de Jaume Joan Rius han saltat a la gespa amb la intenció de dominar el duel des de l’inici a través de la possessió de la pilota. Pacient i precís en la passada, el combinat català ha començat a arribar a perill a l’àrea contrària a mesura que transcorrien els minuts.

La primera ocasió clara de l’encontre ha estat un tir de Daniel Cervera des de la frontal de l’àrea que no ha trobat porteria per poc. Per la seva part, el conjunt del Baix Llobregat, ben col·locat al terreny de joc, ha esperat la seva oportunitat al contraatac i a les jugades d’estratègia. Quan semblava més a prop el gol català, ha marcat el Cornellà. Al minut 27, Sergi Baldich ha aprofitat una pilota morta a l’interior de l’àrea per inaugurar el marcador. Deu minuts més tard, Óscar Tarensi, de penal per unes mans, ha tornat a empatar el xoc.

Els primers compassos de la segona meitat s’han caracteritzat per una Catalunya valenta que ha anat a per la victòria sense complexes. Així ha estat com Edgar Climent ha acaronat el 2 a 1 amb un xut des de fora de l’àrea que s’ha estavellat al pal. Poc després, Gabriel Martínez ha batut el porter del Cornellà que, tot i que ha tocat el cuir, no ha pogut evitar que acabés al fons de la xarxa. En la següent acció, però, Marcos Augusto ha aprofitat un enrenou a l’àrea catalana per tornar a empatar el partit.

Tan sols cinc minuts més tard, Gabriel Martínez ha marcat la segona diana del seu compte particular amb un sensacional xut des de fora de l’àrea. Malgrat anar per darrere en el marcador, el Cornellà no ha llençat la tovallola. D’aquesta manera, ha aconseguit posar les taules al lluminós mitjançant un vertiginós contraatac que ha finalitzat amb encert Carles Garrido. Quan quedaven dos minuts per a la conclusió del duel, el mateix Garrido ha culminat la remuntada en aprofitar una sensacional assistència d’Iván Blanco. Així doncs, Catalunya, malgrat oferir una bona imatge, ha perdut el seu primer encontre amistós de la temporada.