Període d’inscripcions obert pel Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala 2021
FS Notícies | 17/05/2021
El Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala obra les inscripcions per oferir una formació específica, en format telemàtic, els quatre dijous del mes de juny, de mans de cinc tècnics professionals del futbol sala.
Període d’inscripcions obert pel Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala 2021

Temari de mans de tècnics professionals. La formació anual que ofereix el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol sala, juntament amb la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, a través del Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala s’ha adaptat a la situació sanitària actual i aquesta nova edició serà en format online.

Un total de quatre ponències impartides per cinc tècnics de primer nivell del futbol sala nacional, s’impartiran els propers dijous 3, 10, 17 i 24 de juny, de 20.00 a 22.00 hores, telemàticament.

Aquest nou format permetrà als alumnes adquirir nous coneixements, durant quatre sessions de dues hores cadascuna. El temari que s’oferirà va des de la vessant tàctica del model ofensiu i la defensa posicional, fins a conèixer noves visions sobre la metodologia de les sessions d’entrenament i el treball d’scouting.

A continuació es detalla el preu de la inscripció per al Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala 2021:

PREU INSCRIPCIÓ CLÍNIC ENTRENADORS FUTBOL SALA 2021
Afiliats al CTE i alumnes Escola Entrenadors 15€
No afiliats al CTE i públic general 30€

Tots els assistents rebran un diploma acreditatiu de les hores lectives d’aquest Clínic d’Entrenadors com a formació continuada.

Les inscripcions pel Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala 2021 ja estan obertes fins el proper dilluns 1 de juny de 2021.

REALITZACIÓ DE LA INSCRIPCIÓ
1r pas OMPLIR FORMULARI
2n pas REALITZAR PAGAMENT

Per tal d’omplir el formulari d’inscripció es pot fer accedir a través del següent enllaç:

INSCRIPCIONS OBERTES
FORMULARI INSCRIPCIÓ CLÍNIC ENTRENADORS FS

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.