Període d’inscripció obert pel primer curs de Monitor de futbol sala a Terrassa
FS Notícies | 19/02/2020
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obre el període d’inscripció pel primer Curs de Monitor de Futbol Sala a Terrassa, que es realitzarà del 18 d’abril al 15 de juny de 2020.
Període d’inscripció obert pel primer curs de Monitor de futbol sala a Terrassa

Obert el primer curs de Monitor a Terrassa. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol augmenta l’oferta formativa amb 1 Curs de Monitor de Futbol Sala, per a totes aquelles persones interessades en introduir-se al món del tècnic de futbol sala.

Per a inscriure’s en aquest Curs de Monitor de Futbol Sala, feu clic aquí.

CURSOS DE MONITOR DE FUTBOL SALA

El curs de Monitor de Futbol Sala proporciona la formació bàsica de l’ensenyament de futbol sala per a la seva aplicació en el desenvolupament professional amb els jugadors i jugadores. A més, els cursos s’organitzen per tota la geografia catalana, per tal de poder arribar a tots els interessats.

A la delegació del Vallès Occidental s’ha obert convocatòria d’un curs de Monitor de Futbol Sala:
- Del 18 d’abril al 15 de juny de 2020 es durà a terme el Curs al Casal Cívic Francisca Redondo de Terrassa, cada dilluns de 18.00 a 22.00 hores i quatre dissabtes de 10.00 a 14.00 hores.

A continuació, es pot consultar l’agenda d’aquest curs programat, on es detallen els horaris i l’adreça de la seu:

CURS DE MONITOR DE FUTBOL SALA
DELEGACIÓ DEL VALLÈS OCCIDENTAL
TERRASSA

Amb aquest curs, l'Escola d'Entrenadors de futbol sala dona per tancat l'oferta formativa en format ordinari. Es tornaran a obrir inscripcions durant el mes d'abril i ja serà per a apuntar-se als cursos que es realitzaran durant l'estiu en format intensiu

Tots aquells alumnes que estiguin matriculats en el curs de Monitor de Futbol Sala, sense seu, ja que han demanat una habilitació, per tal de poder modificar la seva matrícula a una de les seus obertes, han de sol·licitar el canvi enviant un correu electrònic a escolafutsal@fcf.cat.

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.